• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs

18.01.2022

19:05

DALILA JE BUDALA! Otac Dejana Dragojevića zabrinut za ZDRAVLJE svoga sina: ON BI MOGAO OZBILJNO DA NAUDI SEBI!

printscreen

Rijaliti

DALILA JE BUDALA! Otac Dejana Dragojevića zabrinut za ZDRAVLJE svoga sina: ON BI MOGAO OZBILJNO DA NAUDI SEBI!

Podeli vest

Scene samopovređivanja Dejana Dragojevića tokom žurke su sve zaprepastila, a sada je njegov otac da osvrt na ponađanje svoga sina.

Goran Dragojević danima se oporavljao od šoka kada je video krvavu glavu svog sina. On je istakao da se brine da će se Dejan sledeći put povrediti ozbiljnije, a za bivšu snajku Dalilu Mujić, uopšte nije imao reči hvale.

- Nije mi dobro. Pre nekoliko dana sam vam rekao da se plašim da će se povrediti i on je upravo to uradio. Jako sam zabrinut za njega, sve više se samopovređuje. Svaki put se radi o sve težim povredama i zbog toga se najviše plašim da bi on mogao ozbiljno da naudi sebi - rekao je Goran za Kurir i dodao:

Foto: printscreen instagram

Dalila, Goran i Dejan

- Poslali su mi sliku, ostao sam u mestu, nisam mogao da verujem - rekao je Goran, a onda se osvrnuo i na Dalilin intervju u kom tvrdi da su Dragojevići nanjušili novac.

- Priča gluposti. Kakvu smo mi to lovu osetili i nanjušili prvo mesto? Ja samo želim da Deki sačuva živu glavu. Kako bi njoj bilo da neko njen lomi ruke i glavu, kako bi se osećala? Ona nije normalna, to je budala, šta ona priča, napada ga bezveze - kazao je besni Dragojević.

Foto: Youtube printscreeen

Dejan Dragojević

Goran smatra da njegov sin sa pravom kaže da se Dalila sa njim svađa, dok se u izolaciji smeje sa Filipom Carom.

- Činjenica je da njoj Dejan smeta, njoj smeta ako je on srećan. Ona voli samo da je on tužan i da plače. Njoj bi bilo najbolje da se okane Dejana, svima bi bilo lakše. Smešno je to što ona radi, ne mogu glas više da joj čujem, odvratno... ne znam kako on nije video njene manipulacije. Kao njegov otac, voleo bih da produkcija pusti Dejana da izađe iz "Zadruge", da se sabere malo, makar na par dana. Njemu treba vremena da se psihički oporavi. Kada bih ja ušao tamo, jako brzo bih je sredio. Ne bih ja da ulazim kao ucesnik, ja bih ušao samo da je postavim na mesto, ne razumem da postoji neko toliko bezobrazan kao ona, to je jedna budala bezobrazna - završio je Goran.

Foto: printscreen

Dalila i Dejan

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU"




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija