• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs

19.01.2022

20:01

OBRATIO SE HODŽI ZA POMOĆ! Dalilin otac ČISTIO kuću od CRNE MAGIJE, plaši se VRADŽBINA?

printscreen

Rijaliti

OBRATIO SE HODŽI ZA POMOĆ! Dalilin otac ČISTIO kuću od CRNE MAGIJE, plaši se VRADŽBINA?

Podeli vest

Mujićev komšija Damir S. iz Gornjeg Šepka potvrdio je da je Huso uspeo da stupi u kontakt s Dejanom Dragojevićem.

Isti komšija je svojevremeno otkrio da je Dejan prešao u islam i da je sa Husom stalno išao u džamiju i klanjao.

- Huso i Dejan su prethodnog vikenda imali vrlo emotivan razgovor, popričali su o svemu. Sam Huso nam je to ispričao, malo mu je lakše. Dalilin otac ga je zamolio da se više ne nervira i da se ne samopovređuje, jer time samo ugrožava svoje zdravlje. Dejan mu je rekao da prosto ne može da se kontroliše, da voli Dalilu više od života i da je za sve kriv Filip Car, koga ne može očima da vidi. Ispričao mu je i da ne zna zbog čega je onako povredio glavu, da se tih trenutaka i ne seća. Huso mu je na to rekao da tu sigurno nisu čista posla, jer ga ni on nije prepoznao u trenucima kad se sve to dešavalo. Dejan je imao i jednu molbu za Husa, a to je da detaljno pregleda kuću jer ima ključ, da dođe ako treba i hodža i da vide da li je neko nešto ostavio i sakrio u kući - ispričao je Damir za Kurir.

Foto: printscreen

Huso i Dalila

Husu nije dugo trebalo da ispuni obećanje dato Dragojeviću, te je u ponedeljak, posle molitve u dženazi, otišao u kuću u kojoj su doskoro živeli bračni partneri, i to ne sam, već u društvu hodže, koji je vrlo poznat u tom delu Bosne.

- Došli su ovde zajedno njih dvojica, on mu je otključao i u kući su se zadržali oko pola sata. Hodža je u kući skidao sihir, od toga nema ništa gore. To je najgori oblik crne magije koji postoji. Kuća im je bila puna, hodža je rekao da to nikada nije video u svom životu. Ta osoba koja im je ušla u kuću i postavila sihir glavni je krivac za haos u njihovom braku, za sve ovo što Dejan radi sebi, ali i za Dalilin pobačaj, loše porodične odnose između Mujića i Dragojevića - završio je on.

Foto: Youtube printscreeen

Dejan Dragojević

Ipak, Huso nije želeo da potvrdi da je kuću Dragojevića posetio hodža.

- Priču o hodži neću komentarisati, samo ću reći da sam spreman na sve kako bi se moja deca pomirila i vratila ovde u kuću - poručio je Huso.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija