• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.01.2022

14:29

DEJANA SU KONAČNO RAZMAĐIJALI! Zadrugar otkrio ŠOKANTNO SAZNANJE, voditelj OSTAO BEZ TEKSTA kada je čuo njegove REČI! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

DEJANA SU KONAČNO RAZMAĐIJALI! Zadrugar otkrio ŠOKANTNO SAZNANJE, voditelj OSTAO BEZ TEKSTA kada je čuo njegove REČI! (VIDEO)

Podeli vest

Učesnik "Zadruge 5" Marko Đedović komentarisao je prošlonedeljna dešavanja u rijalitiju!

Voditelj Darko Tanasijević sinoć je ugostio Marka Đedovića, kako bi sa njim popričao o svim aktuelnostima u Beloj kući. Prvo je pričao o Dragojevićima i Filipu Caru.

- Vidim Dejanovu želju za spasanjem. Verujem mu za sada. Mislim da mu je lakše jer sada sve izbacuje iz sebe. Tako je trebalo odmah, lakše bi mu bilo davno. Ona hoće da priča sa njim ponovo, jer Caru nije interesantna bez Dejana. Car je adrenalinski zavisnik. Cara to loži, to takmičenje. Sa Majom se smuvao zbog takmičenja. Dalila sada nema izbora. Ne može jednom g*zicom na dve stolice, mora sad malo da pati, da juri. Oni su bolesni kompleksaši. I Car i Dalila, ali Dalila je najveći. Ona je opasan kompleksaš, pa za njom ide Filip Car. Ona čeka da on popusti gard, on da ona, nju satraše kompleksi, a on sad neće jer joj je sad jedini izbor. Ali su mnogo loši, blato, šljam, svi, to je ono što zaista mislim. A šta ću tamo reći... Ovo nema nigde kakvi su odroni. I Ša i Tara. Ove se ne zna ko koga kerebeči... Takav šljam, sveobuhvatno. Nisi svestan. Ja sam jedina žrtva ovog rijalitija. Ali suštinska žrtva. Imaju redovniji s*ks od mene, jedu, kupaju se u hotelu, tresu j*ja na koga stignu... Ja sam žrtva. Ovo je poslednji šljam našeg društva. Ne dao Bog u gradu, a ne u komšiluku. Da vole roditelje, ne bi se ovako ponašali... Pukao mi je film, ne mogu da ih gledam očima - pričao je Đedović.

Foto: Printscreen You Tube

Marko Đedović

- Ko je najveću bruku napravio? - pitao je Darko.

- Dalilu. Pozdravlja babu, bruka živa. Ovaj degenerik od Dejana, odrekao se porodice i prijatelja zbog nekog ko je seo na k*rac Filipu Caru. Budi mi bes. Negde ga ne krivim za neke stvari, ali jedva obuzdavam potrebu da ga išamaram. Mlad, zdrav, prav, lep momak, koja crna Dalila. Devojka koja kaže da je normalno da muškarci šamaraju žene. Jedi g*vna. Ja ovo kad bih rekao, oni ne bi bili oni, upristojili bi se. Gledaocima sam rekao da ulazim da bi imali šta da gledaju. Imam priču i za popa i lopova. Neću da ih zaustavljam u njihovim namerama. Posmatram ih kao fenomene. Što se tiče Dalile i Dejana, Dejan ako Bog da, prizvaće se pameti. Miki kaže da su ga konačno razmađijali. Ja stvarno mislim da su paranormalne stvari umešane u ovo. Vidi, kad ne postoji logično objašnjenje za postupke jedne zdrave osobe, onda je nešto drugo u pitanju. Ja sam pitao Dalilu, kao da su omađijani. Ona je rekla da zna ko je njima nešto radio. A da li su međusobno, ne znam. Nešto normalno nije - govorio je Marko.

- Dejan se promenio, za sada se drži čvrstog stava. Zbog čega Dalila kada vidi da ovaj konačno kreće da ozdravljuje od nje, sad ima potrebu da ga privlači ponovo? - pitao je Darko.

- Dejan Dragojević je meni to rekao, jedina stvar koju ona ne bi oprostila njemu je da on uspe. Štagod značio uspeh. A on je krenuo tim putem, gde mu dugoročno može biti lepo. Nju pojede sujeta. Probudila ga je iz sna, na tu loptu je čak igrala, dobila je i tu nogu u d*pe. I njoj će glupači biti bolje ako ne bude sa njim... - govorio je Đedović.

Foto: Printscreen You Tube

Marko i Darko razgovaraju

- Požalila mi se da joj je pukla zlatna narukvica, da si joj ti rekao da je puklo sve - dodao je Tanasijević.

- Pa šta se žali, treba da joj bude drago - govorio je novinar.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU"




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija