• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

01.02.2022

18:44

DALILA MOLI ZA LJUBAV! Tražila još jednu šansu od Cara, nakon što ju je PLJUVAO PO LICU!

printscreen youtube/pink.rs

Rijaliti

DALILA MOLI ZA LJUBAV! Tražila još jednu šansu od Cara, nakon što ju je PLJUVAO PO LICU!

Podeli vest

Ljubavni par opet ima probleme.

Filip Car naredio je Dalili Dragojević da mora da ga sluša jer on zna šta je najbolje za njih, ona se na to dodatno iznervrala.

Foto: printscreen youtube/pink.rs

- Ti moraš nešto da shvatiš, koliko god ispadam p*čka koja te je usr*la i ostavila kao pseto, ja neću da trpim da se prema meni nema poštovanja - rekao je Car.

- Ima stvari koje zahtevaš koje su vanserijske - zamerila je Dalila.

- Moja reč treba da bude svetinja, jer je dobra za tebe. Nisam ti rekao da napadaš Dejana - istakao je Filip.

Foto: printscreen youtube/pink.rs

- Ti njega spominješ, ne ja - istakla je Dragojevićka.

- Ti sve radiš suprotno - rekao je Car.

- Ti si taj koji menja mišljenja, koji sve bi da menja iz korena, osim sebe. Da je bila neka druga sinoć, opalila bi ti šamar, ja nisam znala šta me je snašlo. Toliko si me ponizio - zamerila je Dalila.

- Bolje da si mi to uradio. Hajde pokaži mi jednu masnicu na svojim rukama, samo sam te uhvatio za ruke - dodao je Filip.

- Nisi, ti mene nisi sinoć ni pljuvao. Nisi me ni pogodio flašom - bila je ironična Dragojevićka.

- Praznom flašom. A ja da sam pametan, trebalo je da te pustim sinoć, danas na žurki, da ti skupim repertoar par dana. Ruku sam ti dao kad ti niko nije dao, vratio te u život, da bi opet radila isto? Mrš sada od mene. Ne, ja budala, napravim gore nego ti, pa me grize savest - govorio je Car.

Foto: printscreen youtube/pink.rs

- Zbog tebe - uzvratila je Dalila.

- Digao sam se sa stolice, sa debate, samo zato što sam ja napravio loše - uzvratio je Filip.

- Mogu li ja da ti kažem nešto normalno sad? Niti imam snage za ovo sad, niti za rasprave. Evo, ja sam sinoć sve pogrešila, i što sam dobacila i što nisam promenila haljinu i što sam nastavila da se raspravljam. Nije bila greška samo kad sam otišla da se prevučem u pidžamu i da legnem. Ja ti kažem sada da sam ja pogrešila. Sve je tako kako ti kažeš, ja više neću sebi dozvoliti da te stvari radim. Maksimalno se trudim da ti ispunim sve, jer mi je stalo da tebe zadovoljim. Jedna svađa sa tobom mi napravi pad da nisam dobro. Želim da se promenim, ne samo zbog sebe, nego i zbog tebe. Pokušavam da se promenim sa 28 godina, iako je nemoguće. Zbog sebe i zbog tebe. Ali ne mogu neke stvari da se iskorene preko noći. Neću ići u pušionicu kad vidim da je ta osoba tu - rekla je Dragojevićka.

- To smo već prošli, idemo u krug - rekao je Car.

- Za pušionicu nismo pričali, u garderober nisam išla nikada za njim - dodala je Dalila.

- Sačekaš da on složi svoje stvari, pa izađeš - istakao je Filip.

- I jeste mi bilo ono za sok "Bože sačuvaj" - istakla je ona.

- Pa ti si ga tome naučila, ti si rekla da je on tvoj produkt. Alavi - rekao je Car.

- J*bo te on, ti ga više pominješ nego ja. Da li imam pravo da pogrešim? - uzvratila je Dragojevićka.

- Kod mene više ne - rekao je Car.

Foto: printscreen youtube/pink.rs

- Dobro, zapamti svoje reči. Da li mi više ne daješ šansu? - pitala je Dalila.

- Mogu da ti dam, ali moja reakcija ako još jednom to uradiš može da bude još gora - dodao je Filip.

- Ja sam doživela da me čovek zbog koga sam ostavila brak ucenjuje i kaže da imam još jednu šansu - pobesnela je Dragojevićka.

- Molio sam te da mu ne prilaziš kad smo bili u vezi, odem na 20 minuta, ti skočila na njega... Sa mnom u vezi. Ti nisi svesna svog ponašanja. Ja te nakon svega uhvatim za ruku i objasnim da je sve što pričaš nebulozno, da me slušaš. Ne tražim da ideš raketom na Mesec. Samo tražim da ne vređaš, da ne diraš čoveka kome si život smrvila - govorio je Car.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija