• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

04.02.2022

21:48

OSMAN KARIĆ RAZOTKRIO DEJANOV PLAN! "Opipava puls Dalili, ovo sa Aleks je samo inat da joj pokvari vez sa Filipom"!

Rijaliti

OSMAN KARIĆ RAZOTKRIO DEJANOV PLAN! "Opipava puls Dalili, ovo sa Aleks je samo inat da joj pokvari vez sa Filipom"!

Podeli vest

Osman Karić, otac aktuelnog rijaliti takmičara, Stefana, prati "Zadrugu 5" i neretko komentariše zadrugare i odnose na velelepnom imanju u Šimanovcima, a njegovi komentari često umeju da izazovu lavinu reakcija kompletne javnosti.

Ovoga puta Osman je govorio o prvom poljupcu Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić, koju poznaje i lično, pa otkrio šta zaista misli o njihovoj vezi, ali i vezi Dalile i Filipa Cara:

Foto: printscreen instagram/karic_osman

- Kao što znate, neko sam ko prati rijaliti "Zadrugu" već duži period. Neko sam ko podrobno prati svaki detalj, pa samim tim i neko ko skida maske tamošnjim učesnicima. Retko kad grešim, čak sam neko ko vidi unapred poteze nekih od učesnika. Situacija se tamo menja iz dana u dan, iz časa u čas. Mnogi stari, a i novi učesnisci ulaze već jako spremni i potkovani prethodnim rijalitijima. Jednom rečju sa predomišljajem. Otprilike tako je ušla i Aleksandra Nikolić. Upznao sam joj i majku, a i sestru. Lično protiv nje nemam ništa, čak mislim da ima dobru dušu, lepa, zgodna devojka, koja svoju lepotu koristi za ulaske u tamošnje veze, a samim tim i ostajanjem u rijalitiju. Neko koristi mozak, neko lepotu, neko i jedno i drugo, Aleksandra za sada samo izgled. Aleksandra je ušla odmah "napala", tačnije startovala Janjuša koji ju je iskulirao, ušla u kraću vezu sa Markom Osmakčićem. Kad je reč o Dejanu Dragojeviću, nije ni sanjala da će baš ona biti ta koju će Dejan odrediti za svoju, "devojku, igru iliti osvetu" Dalili - rekao je on.

Foto: printscreen

- Dejan je dečko jako inteligentan, neko ko je apsolvirao rijaliti. Kad je reč o Dejanu, ništa ne prepuštam slučaju, "tri puta merim, jednom sečem". Voleo bih da taj poljubac koji se desi izmedju njih da šansu i jednom i drugom za jednu opuštenu rijaliti vezu. Ali od te veze nema ništa. Dejan tim poljupcem opipava Dalilin puls, čeka njenu reakciju i pokušava da kvari vezu Dalile u Cara, sa kojim je ušla u ponovnu sada već nedefinisanu vezu. Niti će Dejan ući sa Aleksandrom u vezu, niti će opstati veza Dalile i Cara, a šta će dalje biti ostaje nam da pokaže kraći vremenski period - završio je Osman za Pink.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija