• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

07.02.2022

13:01

SALE NAPUSTIO RIJALITI, PA ISPROVOCIRAO ZADRUGARA! Naplatio mu što je ispao!

Youtube printscreeen

Rijaliti

SALE NAPUSTIO RIJALITI, PA ISPROVOCIRAO ZADRUGARA! Naplatio mu što je ispao!

Podeli vest

U klinču glasova publike s Dejanom Dragojevićem, zadrugar je imao mnogo manje i napustio je rijaliti

Sale Glumac sinoć je napustio "Zadrugu 5" nakon što je imao 10 procenata glasova publike, dok je Dejan Dragojević imao 90.

Foto: Printscreen You Tube

Ispao pa "Zapržio čorbu"... Sale Glumac

A kada je izašao odlučio je ko će biti vođa ove nedelje koja je označena kao "Nedelja ljubavi". Zadrugarima je jutros stiglo pismo.

- Dragi zadruagri, puno sreće u narednom periodu, novi vođa je Marko Đedović, ali za malo. Novi vođa je Lepi Mića - pisalo je u pismu.

Foto: Youtube printscreeen

Zadrugari ostali u šoku...

Nakon pisma Anđela Đuričić i Sanja Grujić su se posvađali oko vitamina.

Dejan Dragojević i Sale glumac bili su nominovani za izbacivanje, a budući da nije bilo pobednika u igri, publika je bila ta koja je presudila kome je vreme da se seli.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija