• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika

10.02.2022

14:12

DENIZ DROGIRANA I PIJANA PRETUKLA DEČKA U KLUBU?! Bivši zadrugar raskrinkao slovenačku starletu!

printscreen

Rijaliti

DENIZ DROGIRANA I PIJANA PRETUKLA DEČKA U KLUBU?! Bivši zadrugar raskrinkao slovenačku starletu!

Podeli vest

Deniz Dejm svojim ponašanjem privukla je veliku pažnju javnosti, a sada su isplivale neke tajne koje je slovenačka starleta htela da zadrži za sebe.

Bivši zadrugar Nenad Lazić, poznatiji kao Neca Tiktoker održao je "lajv" na svom Instagram nalogu, a u sve se umešala jedna slovenačka tiktokerka koja je iznela skandalozne tvrdnje na račun Deniz.

Foto: printscreen

- U lajvu kod mene, jedna popularna slovenačka tiktokerka je iznela katastrofalne stvari o Deniz Dejm. Naime, rekla mi je da je u jednom klubu u Ljubljani pretukla jednog dečka od 20 godina jer je bila pijana i nadrogirana. Veoma čudno zvuči Deniz prebila nekoga, ali kako mi je ona objasnila taj dečko je sićušne građe dok je ona i veća, a i jača - započinje Neca za "Republika.rs" i dodaje:

Foto: printscreen

- Ostavila mu je modrice po licu jer ga je pod dejstvom kokaina i alkohola izudarala i to baš onako krvnički - priča Lazić.

Ova slovenačka tiktokerka je takođe iznela i informaciju da je Deniz pod dejstvom opijata i narkotika ukrala nagradu četrnaestogodišnjem dečaku:

Foto: informer.rs/Goran Todorović

- Održao se događaj na kome su dolazili najbolji tiktokeri, Jutjuberi, ljudi koji snimaju za platformu za odrasle (u tom slučaju samo ona) i gejmeri. Jedan dečak (14) je dobio nagradu za najveću poznatu ličnost Slovenije. Dečak je izašao na binu preuzeo nagradu i počeo da se zahvaljuje roditeljima, prijateljima, fanovima, gde je Deniz opet pod dejstvom narkotika odreagovala burno. Popela se na binu otela nagradu dečaku, polomila je i vikala kako je ona zaslužila nagradu - završava Neca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija