• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.02.2022

20:50

NE MOGU DA SE ZAPOSLIM POSLE ZADRUGE! Bivši učesnik rijalitija prolazi kroz težak period: Uzimate mi hleb iz ruke, moja porodica gladuje!

pritnscreen

Rijaliti

NE MOGU DA SE ZAPOSLIM POSLE ZADRUGE! Bivši učesnik rijalitija prolazi kroz težak period: Uzimate mi hleb iz ruke, moja porodica gladuje!

Podeli vest

Bivši zadrugar Nenad Lazić, poznatiji kao Neca Tiktoker, oglasio se na društvenim mrežama i otkrio da prolazi kroz težak period.

- Kao što vidite imam još jedan profil na kom ću se malo češće snimati. Moj prethodni profil trenutno nije u funkciji, jer je zbog prevelike doze hejta, previše prijava mog profila, meni došla zabrana da snimam. To je jako ružno. To je meni jedini izvor zarade - rekao je Neca, pa dodao:

- Ne, ja ne mogu da radim bilo gde, jer sam se u rijalitiju negativno ispromovisao. Posle toga ne mogu da se zaposlim bilo gde. Neće da me prime ni u prodavnici. Baš zbog tog razloga ja zarađujem preko TikTok-a. Izdržavam svoju porodicu, pomažem svojoj porodici, majci koja nije baš dobra sa zdravljem, moj brat se isto trudi. Tata takođe, radi brdo poslova da bismo izvukli kraj sa krajem, a vi hoćete taj moj profil da ugasite! Zapitajte se da l' je okej da uzimate nekome hleb iz ruke - dodao je Nenad.

@tiktok.neca MOJ TIKTOK JE HLEB MOJOJ PORODICI ❤️ #fyp #fypシ ♬ Get You The Moon - Kina

- Imam mnogo pratilaca, ja sam prepoznatljiv. Postoje zli ljudi koji očigledno hoće da moja porodica gladuje. Moj brat trenutno ima problema sa prstom, ne može da radi, bio je dugo na bolovanju. Voleo bih da me podržite ovde, jer mi to treba - rekao je Neca u snimku koji je objavio na na društvenim mrežama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija