• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.S.

15.02.2022

10:00

DALILA I CAR OGOVARALI DEJANA! Prozivali Dragojevića da svaljuje krivicu na bivšu ženu jer ga je prevarila! Stvarno sramota!

Printscreen/You Tube

Rijaliti

DALILA I CAR OGOVARALI DEJANA! Prozivali Dragojevića da svaljuje krivicu na bivšu ženu jer ga je prevarila! Stvarno sramota!

Podeli vest

Ne smiruje se!

Filip Car iskoristio je pauzu za reklame kako bi nastavio raspravu o odnos Dejana Dragojevića sa porodicom i Dalilom Dragojević.

Foto: Printscreen/You Tube

- Možemo da je tumačimo za preljubnicu, ali za porodicu... - pričao je Filip.

- Ti to ne znaš - dodao je Anđelo.

- Kako ne znam? Nemoj da me pravite budalom. Tumačim ono što je on rekao - urlao je Car.

Car je izašao u dvorište i nastavio razgovor sa Dalilom Dragojević.

- Vidim ja šta on radi, na jako perfidan i pokvaren način. Malo, po malo sve ti svaljuje u džep, ne može. Ispada da si kriva što si ga ostavila, zaljubila se, što si ga vređala i što nije dobar sa porodicom pet godina. Ako je toliko loša bila, slavi dan kad te je ostavila - govorio je Car.

Foto: Printscreen/You Tube

- Ne vidim potrebu što se vraćamo, mene ne interesuje šta će on da kaže. On zna da nisam kriva i neću da se pravdam - rekla je Dragojevićka.

- Uveren sam da si u pravu, oni jedni sa drugima nisu dobri bili, ne mogu tebe da krive - istakao je on.

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija