• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.S.

18.02.2022

19:43

INFORMER U POSEDU MILJANINOG DNEVNIKA! Kulićeva otkrila skandalozne detalje o Zolinoj majci: Ta samoživa zmijurina, isplatila sam joj sve kredite!

printscreen

Rijaliti

INFORMER U POSEDU MILJANINOG DNEVNIKA! Kulićeva otkrila skandalozne detalje o Zolinoj majci: Ta samoživa zmijurina, isplatila sam joj sve kredite!

Podeli vest

O ovome je dugo ćutala!

Miljana Kulić je diskvalifikovana iz pete sezone rijaliti programa Zadruga nakon što je fizički nasrnula na svog bivšeg dečka, Lazara Čolića Zolu

U međuvremenu, Kulićeva je našla novog dečka za kojeg se vrlo brzo i udala, ali joj očigledno još uvek smeta nepravda koju je doživala od strane Zole i njegove majke. Informer je došao u posed Miljaninog dnevnika, u kojem je bivša Zadrugarka do detalja opisala kako je izgledao njen odnos sa Bosom Čolić, a prema onome što je napisala, Kulićeva smatra da je iskorišćena:

Foto: Informer

- U zadnje vreme čitam po portalima da je ona veštica iz Dervente pustila jezik da joj sada po dupetu liže. A zašto se krila u mišjoj rupi dok sam joj plaćala kredit i isplatila ga, dok sam joj davala novac da plati struju, dok sam njenom sinu (tj. ona ga je samo rodila, a pravi se velika majka), plaćala kockarske i narkomanske dugove kako ga ne bi dužnici tukli.

- Sada, kada sam ja srećna, ta samoživa zmijurina je dala sebi za pravo da priča o mom majčinstvu i to naravno jer je svesna, da od mene više nema koristi. Žao mi je bilo tada onog balvana, jer sam videla da od majke nema ni trunku ljubavi, dok ga je otac zvao da ga zaposli u Nemačkoj gde i živi, ali vucibatina neće da radi, a hoće da se kocka i drogira.

Foto: Zoran Sinko

- Treba da budu zahvalni što sam ga četiri puta lično ja, sa svojim ucenama i molbama produkciji uvodila da zaradi novac koji oni nikada nisu ni videli. Njen sin je pričao mojim roditeljima kako ga je ta zmija rodila i ostavila da ga čuvaju njeni roditelji, dok je ona vreme provodila na poslu, a posle nije odlazila da bude sa detetom, već je tražila ku*ac po Bosni. Roditelji su je kao takvi isterali iz kuće u selu, jer ih je sramota, pa je gospođa samo uživala u privatnim stanovima, sve do pre nekoliko godina nije počela da živi sa oženjenim čovekom koji ima dve devojčice koje žive u njihovoj blizini. Mislim da se pre godinu dana razveo i od tada (kao i sada) finansira Zolinu majku! Koliko puta sam bila u Derventi, i Zolu sam uvek zatekla u njenom napuštenom podrumu gde je živeo sa nekim narkomanima, jer nije imao da plaća stan, a majka ga u domaćinstvu neće. Kaže da je neradnik, da je prokockao novac sa kartice koju joj je ukrao iz torbe. Neće da ga hrani, pere... Nema slobodu pred njim za ljubavisanje i isteruje ga. Oko godinu dana je živeo kod nekog Ivice koji ga je hranio i kupovao cigare od novca koji sam ja slala.

Foto: Zoran Sinko

- To je taj smrad koji je u dogovoru sa Zolom meni doneo lekove u soku, hrani, kafi i snimao me dok sam spavala. Sama sam bila kriva za sve, ali evo hraniš džukelu da te ujede. Ta kučka (ne majka nego kučka) se i te kako javljala kad treba da joj povedem sina u Zadrugu, da mu kupim garderobu za tamo, da ne ide kao slepac, obuću, da se izborim za njegov veliki honorar, da mu obezbedim cigare, hranu i jedva čeka da joj odnese honorare. Tada sam joj bila dobra i nigde se nije oglašavala, pa i meni i Željku pošalje poklon u rijalitiju da narod vidi kako ona mene poštuje. Sada i drvlje i kamenje po meni, jer je svesna da od mene više nema koristi. Još da dodam da sam je skoro samo jednom pozvala da je podsetim da pošalje sinu posluženje za rođendan od novca koji sam im ja ostavila od svog honorara, da ga na bi bilo sramota da jedino njemu ništa ne stigne. Naravno, nije se javila od sramote, a priča da je sada uznemiravam!

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija