• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.02.2022

10:03

FILIP NA DALILU VIČE, ONA KROZ SUZE NARIČE! Car NABIO NA NOS Dragojevićki sve njene GREŠKE - Njegove PRETNJE će DOBRO ZAPAMTITI! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

FILIP NA DALILU VIČE, ONA KROZ SUZE NARIČE! Car NABIO NA NOS Dragojevićki sve njene GREŠKE - Njegove PRETNJE će DOBRO ZAPAMTITI! (VIDEO)

Podeli vest

Učesnica "Zadruge 5" Dalila Dragojević osamila se u dvorištu Bele kuće, nakon čega joj je FIlip Car prišao i započeo novu svađu.

- Smetaju mi takve stvari, danima pričamo o tome. Ja znam da ne daješ osnovu, ali za neke stvari bi mi oči iskopala - započeo je Filip.

- Poznata sam po kopanu opčiju. Život sam ti dala, pos*rem se na šolje i ćebad - govorila je Dalila.

- Mene i tebe zabole ku*ac, ali neki jedva čekaju da naprave priču - objasnio je Car.

- Lično ti napraviš priču, još od sinoć od pušionice - rekla je ona.

- Niti sam te ostavio, niti na*ušio. Ja znam da ti ja ne idemo za tim, stvarima, ali drugi ljudi ih jako dobro koriste. Oni čačkalicu iskoriste, ružnu reč kad kažem, a oni kad kaži ozbiljne optužbe se ne daje na značaju - pričao je Filip.

- Ja ne mogu da podnesem ni gram tereta više, pucam po šavovima - dodala je Dalila.

Foto: Printscreen You Tube

Dalila i Filip Car

- Nisam očekivao da ćeš ćebe od kuće, odavde i medu da staviš u isti koš - rekao je Car.

- Ja sam ovde život ostavila, ne interesuje me ništa - istakla je Dragojevićka.

- Ja plačem jer me ubacuješ u koš sa njjim. Nemoj da me maltretiraš za nešto što sam završila u životu i ne znači i ništa - plakala je Dalila.

- Od ćebeta iz Beča se napravi cela priča, sećam se kako je prvi put bilo. Od mog psovanje tebe se napravi katastrofa, a od nečije optužbe se plače. Moramo toga biti svesni - savetovao je Car.

On se okrenuo i nastavio da igra fudbal sa zadrugarima, a Dalila je ostala sama da plače.

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Želeli bismo da slavimo u miru! Porodica Đokić iz Severne Mitrovice: Bez obzira na nemaštinu, Vaskrs dočekujemo kako tradicija i običaji nalažu
Politika

Želeli bismo da slavimo u miru! Porodica Đokić iz Severne Mitrovice: Bez obzira na nemaštinu, Vaskrs dočekujemo kako tradicija i običaji nalažu

Porodica Đokić, koja je početkom rata 1999. godine izbegla iz Šipolja nadomak Južne Mitrovice, svoj novi život započela je u Severnoj Mitrovici. Petar i Dosta su sa dve ćerke i sinom ostali na Kosmetu. Iako žive od Petrove penzije i Dostine socijalne pomoći Vaskrs će, kako kažu, dočekati onako kako tradicija i običaji nalažu.

05.05.2024

10:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija