• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

23.02.2022

11:59

TRAGEDIJA U DOMU BIVŠEG ZADRUGARA Neca neutešan nakon njegove smrti, ne može da se pomiri sa gubitkom!

Rijaliti

TRAGEDIJA U DOMU BIVŠEG ZADRUGARA Neca neutešan nakon njegove smrti, ne može da se pomiri sa gubitkom!

Podeli vest

Sve je pokušao da ga spasi

Bivši zadrugar Nenad Lazić nikada nije krio da se kroz život susretao sam čestim maltretiranjem od strane raznih ljudi iz njegove okoline. Neki su su pokušali da izvrše nasilje nad njim, neki su mu pretili i vređali ga, ali se juče dogodilo ono što nije mogao ni da zamisli.

Naime, njegov mali pas je na ulici premlaćen do smrti!

Naime, Nenad se sinoć oglasio na TikToku i objavio jeziv snimak pretučenog Aleksa, koji je primio veliki broj injekcija da bi uspeo da preživi, a kako on tvrdi, veterinar mu nije davao mnogo šanse.

Borba za njegov život trajala je celu noć, ali bez obzira na sve napore veterinara, nesrećna životinja nije uspela da preživi.

Neca je jutros objavio potresnu sliku na Instagramu, koja razara i najtvrđa srca, njegov ljubimac je ipak uginuo. Njegovo srce nije izdržalo jačinu brutalnih udaraca.

- Nedostaješ mi Aleks, juče si mahao repom iako ti nije bilo dobro, nisi hteo da sekiras mene i Pecu. Osetio si da smo zabrinuti. Ne mogu da podnesem ovu bol. Aleks moj lepi, idi u raj! Nadam se da ćemo se i tamo družiti i da ćeš biti tamo moj najbolji drug i kućni ljubimac.
"Love you and already miss you so much"
- napisao je Neca u potresnoj posveti.

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija