• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

24.02.2022

22:30

ISPLIVALE SVE TAJNE CRNOGORSKE STARLETE! Evo zašto su RASKINULI Marijana Zonjić i Igor Kostić - Razlog je neverovatan!

Marko Đoković

Rijaliti

ISPLIVALE SVE TAJNE CRNOGORSKE STARLETE! Evo zašto su RASKINULI Marijana Zonjić i Igor Kostić - Razlog je neverovatan!

Podeli vest

Učesnica "Zadruge 5" Marijana Zonjić, ne prestaje da intrigira javnost svojim učešćem i odnosom sa muškarcima. Nedavno je ponovo stupila u odnos sa Markom Osmakčićem, nakon čega je i ubrzo prekinula.

Podsetimo, pre samog ulaska na velelepno imanje, Zonjićeva, je prekinula odnos sa našim domaćim pevačem poznatijim kao Igor X, ali nikada nije objasnila šta se zapravo desilo između njih dvoje. Njen bivši partner se nije oglašavao za medije i ostavio je ovu temu otvorenom.

Foto: privatna arhiva

Marijana i Igor X

Marijanina najbolja drugarica, Maja Tačina, je za Pink.rs prvi put progovorila o njihovoj ljubavnoj priči i otkrila pravi razlog kraha ljubavi.

- Niko me nije pitao za taj odnos, a mislim da je ovo jako interesantno, uglavnom se svi fokisiraju na odnose u kući. To je bio jako lep onos, ne mogu to da opišem rečima. Mi smo njoj svi govorili da on nije za nju a sada mi je žao. Bili su jako srećni, mnogo su putovali, mnogo su se voleli i imali su divan odnos. Žao mi je što se nikada nije oglasio, ali muškarci su generalno hladniji... Žao mi je što je nije nigde odbranio i stao uz nju, jer ona njega nikada ne bi izdala. Desio se njen poziv za Zadrugu, koji on nije pozdravio. Rekao joj je samo da bira, iako je znao u kakvoj je situaciji bila i da je bila diskvalifikovana. Žao mi je što je bio toliko sebičan, ali nije bio spreman da to iznese, plašio se neke prevare, nekog njenog ulaska u odnos... Žao mi je što se nikada nije oglasio... Jednom prilikom je dao izjavu, pre njenog ulaska i rekao da ta veza ne bi nikada opstala jer su dva različita sveta i to je ono štpo mi se nije dopalo... Muškarci su generalno nesigurni. Verovatno je mislio da će biti ponižen, da će nekoga naći tamo, a ja sam sigurna da ga nikada ne bi prevarila, jer su mnogo bili srećni. Zato ona sada ne može da nađe nekoga normalnog i niko ne može da joj se dopadne na pravi način...

Na pitanje o mogućem pomirenju sa pevačem, nakon Marijaninog izlaska iz rijalitija, Maja je izjavila sledeće:

- Ne znam kakav je njegov trenutni emotivni status, nisam pratila. Ja imam jako lepo mišljenje o njemu i iz ove persperktive bih jako volela da se pomire. Svako je bolji izbor od Marka...

Foto: printscreen/TVIN

Marijana Zonjić

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!

Nastavlja se Kurtijev fašistički teror. Kurtijeva fašistička policija je 20.5.2024. sa puškama i pancirima upala u ekspoziture Banke poštanske štedionice (BPŠ) u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku, i opljačkala ih! Kukavica Kurti se plaši i Vučićeve senke, pa je Kurti sačekao da predsednik Vučić ode u SAD, i tek onda „uhapsio“ ekspoziture BPŠ. Fašista Kurti već godinama „hapsi“ i srpske apoteke i bakalnice.

21.05.2024

17:02

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija