• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

26.02.2022

11:18

ISPLIVAO SNIMAK, CAR PRIBIO DALILU UZ ZID! Fiilip žestoko napao Dragojevićku, ona samo ćutala! (VIDEO)

zadruga printscreen

Rijaliti

ISPLIVAO SNIMAK, CAR PRIBIO DALILU UZ ZID! Fiilip žestoko napao Dragojevićku, ona samo ćutala! (VIDEO)

Podeli vest

Popularni rijaliti par sinoć je imao sukob koji je u jednom trenutku eskalirao

Dalila Dragojević sinoć je ozbiljno iznervirala svog dečka Filipa Cara, koji ju je po ko zna koji put, napao fizički.

Foto: printscreen youtube/pink.rs

Sad je postalo ozbiljno...

Među njima situacija se posebno pogoršala kada je produkcija dozvolila pozive s članovima porodice. Iako je Dalilu iskritikovao otac, kao i Cara njegov, njih je to još više uznemirilo i došlo je do sukoba u garderoberu.

Filip je ušao u garderober, gde je Dalila bila i urlao na nju, ali je ona sve vreme ignorisala i ćutala.

- Nisi mi jasna, ne vidiš se kako se ponašaš! Šta ti je više ženo, ceo dan si nadrkana, sve ti smeta, stalno si sujetna - vikao je Car, dok je ona ćutala.

- Stani ženo, oćeš stati ili da odj**em? U sto p**ki materini, jer sam nervozan po celi dan, hodam po kući kao po jajima, kad zamerim kad pohvalim, loše je, po svim tvojim rezonima pokušavam da se ponašam, šta da radim da ti budeš zadovoljna, gledam da nervozu ne prenosim na tebe, bila si nervozna jitros, okrenuo sam se, spavao sam - vikao je Car, potom je ona izašla iz garderobera a i on sa njom:

 

 

- Ljuta si nervozna, nadrkana, stani ženo, stani, gukni nešto! Zagrlim te, nije dobro, zagrlim te nije dobro, netvozna si stalno, sujetna si, nadrkana - bastavljao je on, dok je Dragojevićka raspremala stvari po krevetu.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija