• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika.rs/Informer.rs

01.03.2022

15:40

TARA ĆE DA NAS OTERA U GROB ZBOG SVOG PONAŠANJA! Otač učesnice "Zadruge" završio kod PSIHIJATRA!

Printscreen You Tube

Rijaliti

TARA ĆE DA NAS OTERA U GROB ZBOG SVOG PONAŠANJA! Otač učesnice "Zadruge" završio kod PSIHIJATRA!

Podeli vest

Učesnica "Zadruge 5" Tara Simov nekoliko puta je spomenula da je njen otac Goran Simov imao zdravstvene probleme zbog njenog ponašanja.

Goran se tim povodom oglasio i priznao da je prestao da gleda rijaliti na nekoliko dana otkako se Tara i Nenad Aleksić Ša svađaju, tuku i gađaju predmetima, ali ga prijatelji čim izađe iz kuće pitaju za ćerku, pa uvek sazna šta se dešava na imanju.

- Moja ćerka je pričala da sam imao zdravstvene probleme kada se prošli put takmičila, a rekao sam joj da to nikoga ne treba da zanima. Dušebrižnici uvek slušaju! Tačno je da sam bio anksiozan, imao sam probleme sa spavanjem i bio sam svakodnevno napet. Sve je to bilo zbog Tare, ona je s Nenadom pravila haos, mnogo smo se sekirali i njena majka i ja. Posle je sve to stalo, a sad opet ista priča. Ćerka će da nas otera u grob zbog svog ponašanja! Jednoj devojci njenih godina ne treba da bude normalno ovakvo ponašanje - rekao je Goran za S.telegraf.

Foto: Printscreen You Tube

Tara i Goran razgovaraju

- Tara je i ranije bila problematična, nije da sam ja sad nešto iznenađen ovim haosom, ali sad je prešla sve granice. Sve ovo je sad transparentno, ipak se snima 24 sata, pa imam uvid u sve što Tara radi. Nemamo na šta da budemo ponosni, samo svakodnevna sekiracija i to je sve.

Goran je, po svemu sudeći, promenio ploču s obzirom na to da je ranije kada se oglašavao za medije pravdao ćerku.

- Ne gledam rijaliti i sve što saznamo Tari saznam od njenih fanova i prijatelja! Mogu samo da kažem da volim svoje dete i da ima moju punu podršku. Ona je zrela osoba i zna šta radi. Znam da je jaka i da je pametna, od mene nikada nije imala nikakve kočnice i lekcije, a tako će ostati i nadalje. Niko nije savršen, pa ni ona, ja, ako mi nešto zasmeta, neću svakako pričati javno, već ću njoj reći nasamo. Meni je najbitnije da je ona meni živa i zdrava - rekao je tada Goran.

Podsetimo, Simovljeva je pričala da joj je otac na lekovima i da se mnogo sekirala zbog toga što je ona razlog tome.

- Moj otac je dva puta nedeljno išao zbog mene kod psihijatra. Mnogo se sekirao, bio je depresivan i anksiozan i nije mogao noćima da spava. Svašta mu se motalo po glavi, nije izlazio iz kuće, a ja sam za sve saznala kad sam izašla iz prethodne sezone. Zato sam dugo bila u Makedoniji, morala sam da budem uz njega da se uverim da je dobro - rekla je ona.

Foto: Printscreen You Tube

Tara Simov i Goran Simov

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija