• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet/Informer/D.S.

05.03.2022

13:41

BEG OD PROMAŠENIH LJUBAVI! Psihoterapeut progovorio o uzroku Šaovog nasilničkog ponašanja prema ženama!

printscreen youtube/pink.rs

Rijaliti

BEG OD PROMAŠENIH LJUBAVI! Psihoterapeut progovorio o uzroku Šaovog nasilničkog ponašanja prema ženama!

Podeli vest

Seanse nisu urodile plodom, jer on nije istinski želeo da se promeni.

Nenad Aleksić Ša već drugu sezonu pred kamerama pokazuje sve svoje slabosti kada je reč o muško – ženskim odnosima, a stravična poniženja, uvrede, izdaje od strane nezvanične devojke Tare Simov su mu postala potpuno prihvatljiva, te tek ponekad uzvraća udarce, nakon kojih dolazi i do istinskih fizičkih okršaja .

Kako je nedavno njegov nekadašnji prijatelj Uroš Ćetić otkrio, ovakvo ponašanje ga ne čudi, s obzirom na to da je u prošlosti on bio taj koji je zlostavljao devojke, kako fizički, tako i psihički. Da li taj podatak znači da se reper sve vreme suzdržava da pokaže svoje pravo lice? Na to pitanje zna odgovor psihoterapeut koji godinama radi na slučajevima porodičnog nasilja i nasilja nad ženama.

Foto: printscreen

Spomenuti reper Nenad Aleksić Ša pokazuje veoma infantilno ponašanje pred malih ekranima, što je za čoveka od 42 godine veoma neobično, a time dokazuje nezrelost, beg od realnih problema, promašenih ljubavi, odgovornosti prema životu, strah od ostvarenih žena, dižu ego, bude osećaj da je i dalje poželjan, mlad, zavodljiv, a kada vidi da gube kontrolu nad njima, nastaje prava eksplozija osećanja. Ništa me ne začuđuje podatak da je i ranije bio agresivan prema partnerkama, a onda kada je shvatio da je strast prošla, da ne može više da živi momačkim životom, zadao je poslednji – kobni udarac. Seanse psihoterapije na koje je išao nisu urodile plodom, jer on istinski nije želeo da se promeni, a antidepresivi i očajanje mogu dovesti do potpunog beznađa i sloma živaca, a nakon toga slede godine osposobljavanja za normalan život i očinstvo o kojem neretko govori – objašnjava stručnjak. 

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija