• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

06.03.2022

07:20

SANDRA VUČE KOMPLEKS JER JE BILA DEBELA! Ljiljana Stevanović uverena da Rešićka nije zaljubljena u Dejana!

printscreen

Rijaliti

SANDRA VUČE KOMPLEKS JER JE BILA DEBELA! Ljiljana Stevanović uverena da Rešićka nije zaljubljena u Dejana!

Podeli vest

Bivša učesnica progovorila o aktuelnim dešavanjima u rijalitiju

Ljiljana Stevanović Lili, bivša učesnica "Zadruge" u Red Tv-u prokomentarisala je odnos Dejana Dragojević i Sandre Rešić, dodala je da pevačica nije zaljubljena i da su njene suze čisto foliranje.

Foto: Printscreen You Tube

- Smatram da Sandra Rešić nije zaljubljena u Dejana, ona je 10 godina starija od njega i gleda ga na drugarskoj osnovi. Ne povezujem Sandru nikako sa Dejanom. Sve to, suze su zarad rijalitija. Ona mora biti u nekoj priči. Mislim da suze mogu da se odglume zbog priče... Tamo nijedan nije za nju, ona mora da bude u nekoj priči... Sandra se uživela u sve to i krenula je tim putem. Ona mora da izdrži do jula... - rekla je Lili u emisiji "Redaljka" i dodala:

- Mislim da Sandra dugo vuče neki kompleks iz prošlosti, dugo je bila buca... Sećam se da je ranije u ''Zadruzi'' isticala da zna i te kako da bude seksi.

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija