• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.03.2022

11:02

OTAC RIJALITI UČESNIKA DOŽIVEO INFARKT ZBOG TUČE U ZADRUZI! Isplivali svi detalji porodične drame!

Printscreen You Tube

Rijaliti

OTAC RIJALITI UČESNIKA DOŽIVEO INFARKT ZBOG TUČE U ZADRUZI! Isplivali svi detalji porodične drame!

Podeli vest

Sestra učesnika Zadruge, Dina Dizdarevića, Dijana Musić, prokomentarisala je učešće svoga brata u rijlitiju.

- Trenutno mi je jako teško, poželala sam ga. Patimo, ali neka ga, nek izdrži još - rekla je Dijana - u emisiji "Pitam za druga".

Foto: Printscreen You Tube

Haos u Zadruzi

Kako bi prokomentarisala njegovo učešće?

- Ja sam zadovoljna i nije nas obrukao ni jednim postupkom, ali mu zameram što nije aktivniji. Verujem da mu to nije novo, znao bi on i da odgovori i sve - rekla je Dijana.

Foto: Printscreen You Tube

Dijana Musić

Da li je on stvarno takav i zašto ga navode kao ljigavog?

- Nije on stvarno takav, nije što je moj brat, nego što nije takav, samo su njegovi postupci to pokazali...Nema devojke za njega tamo i on nije emocijalno načisto, zbog bivše. Ne čeka ga, ali je nije preboleo u jednu ruku, što je bio i razlog njegovog ulaska - rekla je Dijana.

Kako ste se osećali kada je Marko Osmakčić nasrnuo na Dina?

- Osesćala sam se užasno i plakala sam danima. Par puta sam pokušala da premotam video, ali me je muž sprečio. Tati se slošilo, vozili smo ga u hitnu. Imao je manji srčani udar zbog Osmakčića - rekla je sestra Dina Dizdarevića.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Dino Dizdarević

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija