• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

14.03.2022

14:50

MIKI ZA ROĐENDAN SAZNAO LEPE VESTI! Đuričiću supruga poslala pismo!

printscreen

Rijaliti

MIKI ZA ROĐENDAN SAZNAO LEPE VESTI! Đuričiću supruga poslala pismo!

Podeli vest

Počela je proslava rođendana ovom zadrugaru

Miki Đuričić, danas proslavlja svoj rođendan. Tim povodom obio je dosta poklona i čestitki, ali njemu najemotivnija je od njegove ćerke Dunje i od supruge.

Foto: printscreen

- Ljubavi moja, srećan ti rođendan, Divan si svaki dan, pa i ovaj budi. Zdravlje da te služi. Živimo za dan da si opet sa nama. Volimo te previše, Dunja i mama. Nadam se da si zadovoljan, ne bi te žena ostavila bez poklona i ovaj put te neposlušala - glasila je čestitka.

Foto: printscreen

- Dragi zete, puno zdravlja ti želimo i da još dugo budeš živ i zdrav svojoj Dunji i ženi. Puno te volimo i neka je srećan 45. rođendan. Tvoja tašta - pročitao je Miki.

Foto: printscreen

- Dragi Miki, želimo ti sve najbolje. Budi šta jesi i drži se mišljenja koje si stekao prva dva meseca. Pozdravi Đedovića, Stefana i da nam još bolje objasniš Gruju - glasila je čestitka od Ermine Pašović.

Jedna čestitka je posebno obradovala Mikija:

- Dragi Miki, postao si deda - pisalo je, između ostalog, u pismu koje je Đuričiću poslal sestra od ujaka.

- Moja sestra je postala baba- viknuo je Miki. 

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Devojčica je jaukala i dozivala mrtvu majku! Vozač "mercedesa" ubice nije ni zvao Hitnu pomoć! (FOTO)
Hronika

Devojčica je jaukala i dozivala mrtvu majku! Vozač "mercedesa" ubice nije ni zvao Hitnu pomoć! (FOTO)

Milorad M. (42), vlasnik stovarišta iz okoline Novog Bečeja, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a nakon što je sinoć oko 21 sat na putu između naseljenih mesta Novi Bečej i Kumane automobilom marke "mercedes GLE" naleteo na bicikliste, majku Moniku Isakov (36) i maloletnu decu, koji su vozili osvetljenim putem.

26.05.2024

15:18

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija