• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.03.2022

18:54

NEVIĐEN HAOS U ZADRUZI! Filip PONIZIO Dalilu, ona mu BRUTALNO UZVRATILA - BIVŠI LJUBAVNICI POSTALI NEPRIJATELJI! (VIDEO)

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

NEVIĐEN HAOS U ZADRUZI! Filip PONIZIO Dalilu, ona mu BRUTALNO UZVRATILA - BIVŠI LJUBAVNICI POSTALI NEPRIJATELJI! (VIDEO)

Podeli vest

U "Zadruzi 5" je nastao haos zbog podeče budžeta Stefana Karić.

Dalila je ušla u okršaj sa Filipom, a pre toga se Karić obratio Caru:

- Moraš da znaš da te ne mrizim, niti da ti želim loše. Ti i Dalila mnogo dajete sebi za pravo, zamerate ljudima mnogo toga, a najglasniji ste ovde - rekao je Karić i Car je izvukao svoj budžet.

Foto: Printscreen You Tube

Stefan i Ana

- Umeš da budeš tako pokvarena i bezobrazna. Tebi se hod promenio kada si sa Filipom. Komentarisao sam i tvoje postupke prema Dajanu, mada to nije ni bitno sada. Ti kada ti je teško zaplačeš, ali i zapevaš. pusti malo da prođe sve pa nastavi dalje - rekoa je Karić.

Car i Dalila su prekinuli Karića pa su nastavili da se svađaju.

- Opa veliki budžet.. Ne zovu me za džabe maherka - pevala je i igrala Dalila kad je izvukla veliki budžet, što je Cara iznerviralo.

Foto: Printscreen You Tube

Filip Car

- Ona je ta koja samo grabi, uzima sve za sebe - vikao je Car.

- Dečko ti sebe kanališ a toga ćeš biti svestan uskoro - rekla je Dalila.

- Ajde maherka pali - rekao je Car.

Foto: Printscreen You Tube

Stefan i Dalila

- Što se tiče Ane pogrešila je sa Filipom, ove mlade devojke su naivne - rekao je Karić.

- Ti bi sve to komentarisao i ja sam sve razumela. Što se tiče osobe koja pokušava da me ponizi, ona ponižava samo sebe, a i kanali se na maksimum. Hvala ti Stefane - rekla je Ana i dobila mali budžet.

- Tebe kanali moj bivši dečko dok ti radi to - rekla je Dalila.

- Nisi pitana za mišljenje - dodala je Ana.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija