• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

15.03.2022

10:20

MILJANA I BEBICA PRAVE SVADBU ZA 300 GOSTIJU! Kulićeva odabrala venčanicu, a evo ko peva na SLAVLJU!

zadruga printscreen

Rijaliti

MILJANA I BEBICA PRAVE SVADBU ZA 300 GOSTIJU! Kulićeva odabrala venčanicu, a evo ko peva na SLAVLJU!

Podeli vest

Zadrugarka staje na ludi kamen

Miljana Kulić, aktuelna zadrugarka obeledanila je da čim se završi rijaliti staje na ludi kamen sa svojim izabranikom Nenadom Macanovićem. Njih dvoje su već zamislili kakvu svadbu žele i priznali koliko će zvanica imati.

Foto: printscreen

- Bebica je savršen! Voli me, a i ja volim njega! Hvala Bogu da sam našla tako dobrog čoveka. Udaću se za njega posle "Zadruge"! Pričali smo o svadbi, zvaćemo 300 gostiju, a pevaće nam Darko Lazić! Već znam i kakvu ću venčanicu da nosim. To će biti bela, raskošna haljina do poda, a posle crkve ću se presvući u nešto usko i kratko - ispričala nam je Miljana pred povratak u "Zadrugu".

Rijaliti zvezda želi veliku porodicu sa biznismenom.

- Posle „Zadruge" idem na operaciju želuca da bih smršala za svadbu. A onda ćemo Bebica i ja da radimo na bebama! On već ima dvoje dece iz prvog braka i odličan je otac. Rodiću mu još najmanje troje! Čim sam videla kako se divno ponaša prema mom Željku, poželela sam da imam decu s njim. Moj sin ga obožava!

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Miljana kaže da je Nenad prvi dečko kog su prihvatili njeni roditelji Marija i Siniša.

- Bebica ima 32 godine i baš je ozbiljan, a mama i tata su to primetili. Rekli su mi: "Ovo ti je prvi normalan dečko u životu!“ Zahvalni su mu što više ne idem u kazino da se kockam. Moja Bebica voli da dođe u Niš kod mojih na ručak, ali dogovorili smo se da nećemo tamo živeti. Bićemo u njegovom stanu u Beogradu.

Digao je sa dna

Nenad ispričao da jedva čeka da se oženi Miljanom! On je rekao da je Kulićeva bila u teškom stanju kad su se upoznali, ali da je uspeo da je digne sa dna.

- Upoznali smo se u cvećari kod moje sestre i o dmah mi se svidela. Nisam gledao rijaliti, pa nisam ni znao da je poznata. Bila je u katastrofalnom stanju, na lekovima... Dešavalo se da ustanem noću i vidim je da sedi sva iskrivljena kao biljka, jer je pomešala tablete. Sve lekove sam joj pobacao! Zabranio sam joj i alkohol da pije. Mnogo se promenila pored mene. Želim da provedem život s njom!

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stana

pre 2 godine

Pa ko se ne bi zaljubio u Miljanu?Lepa,odmerena,finih manira,stabilna...Naravno ironija.Ovo je sve gluma

sledeća vest

Vesti

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija