• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M. - N. K.

16.03.2022

07:00

PAPARACO! SANJA STANKOVIĆ OPUSTOŠILA BUTIK DONJEG VEŠA  Novi dečko, nove gaćice

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

PAPARACO! SANJA STANKOVIĆ OPUSTOŠILA BUTIK DONJEG VEŠA Novi dečko, nove gaćice

Podeli vest

Sanja Stanković opustošila je butik donjeg veša čim je našla novog dečka! Bivša učesnica "Zadruge", koja sada radi kao voditeljka na Red televiziji, provela je čak sat vremena u butiku birajući gaćice i bruseve.

Sanju smo najpre zatekli kako u centru Beograda sa nekim priča telefonom. Delovalo je kao da se svađa, ali nismo shvatili ko ju je to iznervirao... Taman kad smo pomislili da će ući u taksi jer je išla ka njemu, Sanja je zastala pored butika donjeg veša.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Sanja Stanković

Ušla je u radnju i tražila idealne gaćice i bruseve kao sumanuta. Onda je u kabini isprobavala brushaltere i na kraju se odlučila za dve seksi kombinacije. Prva je bila crvena čipka koja će se, sigurni smo, dopasti njenom dečku. Ni druga kombinacija nije ništa manje provokativna, jer je providna.

Reč očevica:

- Sanja je pričala da voli udoban i seksi veš, pa smo joj takav našli. Ostavila je bakšiš i pričala da ide na put za dva dana, ali nije otkrila sa kim i gde.
Prodavačica u butiku

 

Inače, Sanja je kupila stan na Vračaru, i to baš od muškarca s kojim se posle toga smuvala! Starleta krije njegov identitet i priča kako svaku priliku koriste da zajedno otputuju u inostranstvo. Tako su mesec dana veze proslavili u Parizu.
Budući da je prodavačici u butiku pomenula da ide na kratak odmor, verujemo da je ovaj veš kupila baš za tu priliku. Sanja je nakon sat vremena završila šoping, a onda je otišla da kupi nešto slatko. Starleta je izabrala sladoled, koji je pojela odmah na ulici dok je pešačila ka svom novom domu na Vračaru.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija