• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.03.2022

15:37

ŠOK! Nakon vesti da je Miljanin dečko LAŽNI BIZNISMEN, Marija Kulić se EKSKLUZIVNO OGLASILA za Informer.rs - Evo šta je rekla o BUDUĆEM ZETU!

Printscreen You Tube

Rijaliti

ŠOK! Nakon vesti da je Miljanin dečko LAŽNI BIZNISMEN, Marija Kulić se EKSKLUZIVNO OGLASILA za Informer.rs - Evo šta je rekla o BUDUĆEM ZETU!

Podeli vest

Majka učesnice "Zadruge 5" Miljane Kulić, Marija, oglasila se nakon što se u medijima pojavila informacija da momak njene ćerke, Nenad Macanović, nije biznismen.

Rijaliti zvezda je pre nekoliko dana ponovo ušla u "Zadrugu 5" i to sa svojim novim dečkom Nenadom Macanovićem kome tepa "Bebice". Miljana je pred ulazak otkrila da je Nenad vlasnik čak sedam stanova, kao i da se bavi izgradnjom zgrada.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Miljana i Nenad

Ipak, mediji su preneli informaciju, da je prava istina znatno drugačija. Ispostavilo se da je Nenad zapravo serviser klima-uređaja o čemu svedoči činjenica da su kamere emisije "Paparaco lov" još na početku njihove veze snimile njih dvoje u vožnji gradom, upravo u vozilu sa oznakom firme u kojoj je zaposlen kao serviser i koji je njegovo službeno vozilo. Nenad je inače, razveden, a u braku je bio godinu dana i ima dvoje dece.

Foto: zadruga printscreen

Miljana Kulić

Tim povodom, Marija Kulić se oglasila za Informer.rs i prokomentarisala tvrdnje da novi Miljanin momak nije biznismen:

- Ne znam čime se Nenad bavi, ali nije ni bitno. Bitno je samo kakav je čovek, a vidim da je moja ćerka pored njega srećna i zadovoljna. Nenad se brine o njoj i to je meni kao roditelju najbitnije. Čak i ako nema, steći će. Novac nije bitan, važno je kakav je čovek i iz kakve porodice dolazi - istakla je Marija za Informer.rs.

Foto: Novak Đurović

Marija Kulić

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jovica

pre 2 godine

Ma naravno da će steći Marija, zaposliće se u Miljaninom hotelu na Zlatiboru i za koju godinu biće svega i svačega.

sledeća vest

Vesti

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija