• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T.M.

16.03.2022

07:20

NE MOGU BEZ KAMERA! I NINA ĐOGANI BI DA BUDE RIJALITI ZVEZDA! Lunina maloletna sestra u "Zadruzi"!

Instagram

Rijaliti

NE MOGU BEZ KAMERA! I NINA ĐOGANI BI DA BUDE RIJALITI ZVEZDA! Lunina maloletna sestra u "Zadruzi"!

Podeli vest

Mlađa sestra Lune Đogani, Nina (17), dobila je poziv da uđe u "Zadrugu 5"!

Ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija već je zvezda na društvenoj mreži Instagram, gde je prati više od 100.000 ljudi.

Pate zbog prozivki

To joj izgleda nije dovoljno, pa bi Nina da postane učesnik najgledanijeg rijalitija, ali njena majka Anabela neće ni da čuje za to.

- Mlađu ćerku nikako ne podržavam u tome da uđe u "Zadrugu"! Izričito sam protiv toga jer će onda čitava naša porodica ponovo morati da na neki način učestvuje u rijalitiju. Tako je bilo i kada je Gagi bio u "Farmi" ili Luna u "Zadruzi" - kaže Anabela za Informer i dodaje da joj je dosta negativnih komentara na račun njene porodice:

- Svi mi smo veoma povezani i onda patimo kada nas prozivaju. Oštećeni smo posle učešća u rijalitijima i ne treba nam to više u životu. Hvala Bogu, iz dosadašnjeg iskustva smo izvukli pouke i oprostili i sebi i drugima sve greške pred kamerama.

Anabela ne želi da Nina doživi Luninu sudbinu i postane rijaliti zvezda.

- Nije lako ući u "Zadrugu", jer onda gledaocima daješ svoj život na tacni i dozvoljavaš da te osuđuju. Kada potpišeš ugovor za rijaliti, ti postaješ marioneta. Zato ne bih podnela da bilo koja moja ćerka uđe u "Zadrugu". Gledaoci su surovi i kajem se što smo dozvolili da ogolimo svoje živote. Nina neće ponavljati naše greške.

Foto: printscreen/tvpink

Anabela Atijas
Zet iz rijalitija

Pevačica kaže da jedina dobra stvar koju joj je rijaliti doneo to što je pred kamerama njena ćerka Luna upoznala muža Marka Miljkovića.

- Drago mi je što je Luna posle svih patnji iz rijalitija dobila najveću sreću, ćerka Miu. Uživam da provodim vreme sa unukom, jer je mnogo lakše biti baka nego majka. Mia je moj vulkan ljubavi - priča Anabela.

Đoganijevi navučeni na rijaliti

Skoro kompletna porodica Đogani učestvovala je u rijaliti programima. Luna je stekla popularnost u "Zadruzi 1", a u drugoj sezoni je i pobedila. Njena majka Anabela ima najveće iskustvo jer je učestvovala čak u tri rijalitija: "Velikom bratu", "Farmi" i "Zadruzi". Lunin stric Baki B3 bio je i u "Farmi" i u "Parovima", a njen brat od strica Adam Đogani pravio joj je društvo u "Zadruzi".

Foto: Informer

Đoganijevi

Gagi Đogani se oprobao u svim Pinkovim rijaliti programima, a u "Farmi" su bili i njegovi dalji rođaci Sani i Natalija iz grupe "Trik XF". Jedini koji ni za koje pare ne bi ušao u rijaliti je "padre de familija" - Đole Đogani.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Borka

pre 2 godine

Hahaha ? ? ? rece Anabela pa osta citava. Nesrecnica koja izgubi svoje dostojanstvo, karakter I olicenje majke. Treba se poklopi ti I cutati jer je dovela da je niko ne voli. MA sta me briga za nju ide da gledam Sirvivor.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija