• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Sandra STOJANOV

Autor: Informer

24.03.2022

18:00

ZNA KO ĆE POBEDITI U ZADRUZI 5?! Otkrio tajne učesnica rijalitija, pa šokirao ovom informacijom o Mikiju Đuričiću

printscreen

Rijaliti

ZNA KO ĆE POBEDITI U ZADRUZI 5?! Otkrio tajne učesnica rijalitija, pa šokirao ovom informacijom o Mikiju Đuričiću

Podeli vest

Novi gost emisije "Zadrugari na skeneru" je pevač Savo Perović. On je komentarisao aktuelne učesnike popularnog rijalitija koji ne prestaju da intrigiraju javnost. Pogledajte novu epizodu eksluzivno na Informer.rs

Bivši zadrugar misli da je Miki Đuričić dobar čovek i da bi svakom pomogao i da ima velike šanse da ostane do samog kraja jer ovaj put nije ušao u emotivan odnos pa je stabilniji i mnogo trezvenije razmišlja od kako je postao otac.

- Ja sam bio sa Mikijem Đuričićem u "Zadruzi 2" i moram da priznam da je bio korektan i dobar prema meni, imali smo super odnos. Ja sam ga doživeo kao jako dobrog čoveka, jeste malo tvrdoglav i svojeglav. Ja nemam dete, ali to je verovatno neka nova dimenzija, mislim da se on sada trudi i kontroliše kako bi ostao do samog kraja, a i sa godinama je postao zreliji. Mikija ne primećujem, pre se mnogo više zezao, imam utisak da se kontroliše kako bi ostao do finala. Ne verujem da će Miki pobediti, moje prognoze su da će odneti pobedu neko iz one aktuelne četvorke ili neko skroz neutralan - otkrio je Perović.

Foto: Printscreen You Tube

 

Pevač otkriva da Filip Car ne bira kada su zadrugarke u pitanju i da bi bio sa bilo kojom ženskom osobom sa kojom bi se našao u izolaciji, kao i da mu je potreban harem, ali i da tada ne bi bio zadovoljan, a njegovo učešće smatra da je totalni promašaj.

- Filipa Cara sa kojom god od ukućanki pošalju u izolaciju on će njom ući u vezu, očigledno ne može da se kontroliše kada se nađe u četiri zida sa ženskom osobom, tako se prvi put smuvao sa Dalilom, tako se pomirio sa Majom, pa se tako opet smuvao sa Dalilom evo sada je došla na red i ta neka druga ženska osoba. Verovatno sa kojom god ženskom osobom ga stave on bi ga ugurao. Može da se desi da je sa Anom bilo da bi Dalilu napravio ljubomornom, ali moje viđenje Cara i Dalilile je da su njih dvoje slični, oni su mazohisti. Oni nemaju granice i idu iz krajnosti u krajnost, ne bi me iznenadilo ni da se ponovo pomire kada se Dalila vrati. Svakako mi je sve to katastrofa - ispričao je pevač.

Foto: Printscreen You Tube

 

Savo ističe da je Stefan Mihić samo jedan u nizu anonimnih ljudi koji ulazi u rijaliti u nadi da će što duže ostati, postati poznat i da je Nenad Aleksić Ša zvezda poslednjih 20 godina, jedino što mu zamera je što reper dopušta sebi da ulazi u sukob sa nepoznatim ljudima.

- Nosi to neko breme, jer je Tara dosta mlađa od njega, ali realno ako sada gledamo Ša izgleda mladoliko, tako da ne znam šta je tu čudno. Nenad ni nema duh kao da ima 40 godina, niti se ponaša tako i negde je normalno da se te mlađe, klinke lepe za njega. Generalno svi znaju ko je i šta je Nenad Aleksić, poslednjih 20 godina ima karijeru - zaključio je Savo.

Foto: Printscreen You Tube

 

Pevač misli da povratak Miljane Kulić u najgledaniji rijaliti za Deniz neće biti ni malo prijatno, a za zvezdu rijalitija Miksi smatra da je super što je našla nekog muškarca ko može da je trpi jer je ona sama po sebi specifična i jedinstvena.

- Miljani je Deniz trn u oku, a koliko se sećam kada je ona ušla bila joj je interesantna i zanimljiva. Sećam se da je Miksi sama nabacivala Deniz njenom Zoli, tako se sprdala, a na kraju se ispostavilo da je Deniz lepo zadovoljila Zolu, mislim da je Miljani sada malo krivo, sigurno je to boli jer je ona generlalno kao dete. Ima taj mozak malog deteta, voli da se inati generalno, tako da će ona tek da dribla Deniz do kraja rijalitija. Super je što Miljana ima novog dečka i da je neko trpi, to je istina. Ja mogu da očekujem da će da stave Zolu i Miljanu u izolaciju, to zaista mogu da očekujem, biću tu skandali ali da će da se pomire i ponovo budu zajedno to ne mogu da verujem. Miljana će praviti novog dečka ljubomornim, jer ona voli dramu oko sebe - ističe Perović

 

Foto: Printscreen You Tube

 

Perović smatra da je Dejan Dragojević posle Daliline prevare totalno druga osoba, ali ističe da je to možda njegovo pravo lice.

- Dejan je promenio prijatelje ovo sa Sandrom Rešić, tamo ovamo, ali možda je to zapravo pravi Dejan koji se vratio na fabričko podešavanje, možda je to neki proces i prosto ga treba pustiti, svašta je prošao kroz rijaliti, nije iznenađenje da se menja, a ako se i svađa, sukobljava to je tamo i normalno. Između Dejana i Mensura ne bi trebalo da dođe do fizičkog kontakta, biće nesuglasica i svađa, ali nešto više ne. Mensur je generalno impulsivan, ali Dejan nije, osim ako je neki ljubavni odnos u pitanju, tu plane, tako da neće biti - zaključio ke Savo.

Foto: Printscreen You Tube

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Višnja iz Gračaca je popadija i blogerka! Evo kako izgleda priprema za najradosniji praznik Vaskrs u porodičnoj kući Kostića!
Društvo

Višnja iz Gračaca je popadija i blogerka! Evo kako izgleda priprema za najradosniji praznik Vaskrs u porodičnoj kući Kostića!

Višnja Kostić iz Gračaca kod Vrnjačke Banje je majka četvoro dece, profesorka srpske književnosti i jezika i popadija! Uloga popadije u jednoj parohiji nije mala. Osim što što vodi računa da porodica sa četvoro dece živi u skladu sa tradicijom i pravoslavnim običajima, svom suprugu svešteniku Milanu Kostiću, pomaže u crkvenim poslovima i humanitarnom radu, a u tom cilju koristi društvene mreže...

03.05.2024

14:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija