• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

19.03.2022

22:03

ISPLIVAO TAJNI PLAN DALILE I DEJANA?! Ovo nas očekuje do kraja Zadruge 5?!

printscreen

Rijaliti

ISPLIVAO TAJNI PLAN DALILE I DEJANA?! Ovo nas očekuje do kraja Zadruge 5?!

Podeli vest

Bivša zadrugarka Zorica Marković prokomentarisala je dešavanja u "Zadruzi 5"

Kada je reč o odnosu Dalile Dragojević i Filipa Cara, Zorica je rekla:

- Ja sam od samog starta kad se sve to počelo događati, rekla sam da, još dok nije došlo do se**a, kada su sedeli pored bazena i pričali u šiframa, da su otišli kao rijaliti igrači. Dalila Mujić je prešla granicu i onda je nastao karambol. Meni je sad jako drag, jer je u dubini duše jako dobar momak, nije pokvaren, na Filipa mislim. Provalio je on sve kad su počele te njihove žestoke svađe. I jedno i drugo preći će preko onoga što su uradili. Ona ide na kartu da bude žrtva. Nema kraja njenim spletkama i manipulacijama. Njoj je Car dao do znanja na čemu je, a sutra bi se pomirila sa njim. Nema šanse da se pomire do kraja! Jedino ako ne isprovorica Dejana, pa ne počnu da iznose prljav veš. Ako uspe opet da ga obrlati, mislim da hoće, ali otom potom. Ako se desi da se pomire Dalila i Filip, to će definitivno biti njegova osveta - rekla je Zorica, a onda prokomentarisala Dejana Dragojevića.

Foto: Printscreen You Tube

Zorica Marković

- Ona je mislila da će on njoj preći preko svega, kao što je jednom, pričam o "Zadruzi", a napolju će joj svakako preći. On njoj neće tamo preći zbog pobede, a i zbog porodice. David će da ga iščupa iz svega toga. Od Aleksandre i njega nema ništa. Žao mi je Aleksandre, jako je dobro dete, nagrabusila je u životu. Njemu je lepo sa njom. Neće on Dalili ćutati, jer je prešla sve granice - rekla je Zorica, pa se osvrnula na reakciju porodice Dragojević:

- Šta će ljudi?! Ne znam da li će čupati kosu sa glave, ali biće strašno! On nije naivan ni glup - rekla je Zorica, pa dodala:

- Rešićka mi je smešna posle svega. Žena je odlepila za Dragojevićem, pošto nije dobila povratnu emociju, dečko je imao emotivnu havariju. To je lepo, a ako nekome nešto učuniš, šta prigovaraš?! Ona hoće da bude malo Saška Karan, malo ja - rekla je bivša zadrugarka.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Sandra Rešić

- Miki mi je najbolji ove godine, Janjuš takođe, održao je reč. Meni je samo žao što nije nastavio da se šali sa Deniz. Karić se aktivirao nenormalno. Od Deniz sam mnogo očekivala, ali je ona svakako atrakcija. Mogla je malo više, s obzirom da je vrlo specifična. Lepa je, oblačenje, njena sloboda, ništa ne krije. Razlikuje mi se od svih učesnika, jako je posebna. Lepeza likova, na kraju kad sve saberemo je fenomenalna. Nikad više različitih ljudi, odabir je fantastičan i pun pogodak. Fran je meni pri samom ulasku u četvorku, da će da razvali, jer sve ima. Ne znam šta mu je. Generalno sam očekivala da će da napravi posao i da snimi. Rođen mi je da bude zvezda! Meni je drago ako je sa Elenom, ona je jedno dobro dete, prelepa je. Ako je tačno, baš mi je drago - rekla je Zorica Marković.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija