• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer/D.S.

20.03.2022

09:54

ZARAĐUJE OGROMNE PARE OD NASTUPA! Miljana Kulić za dva nastupa u Hrvatskoj dobila čitavo bogatstvo!

printscreen instagram

Rijaliti

ZARAĐUJE OGROMNE PARE OD NASTUPA! Miljana Kulić za dva nastupa u Hrvatskoj dobila čitavo bogatstvo!

Podeli vest

Miljana je pre ulaska u Zadrugu dva puta nastupala u Hrvatskoj gde je napunila klubove.

Miljana Kulić nedavno se vratila u Zadrugu 5 iz koje je prethodno diskvalifikovana nakon što je Lazaru Čoliću Zoli nanela teške telesne povrede, a odmah po povratku u Šimanovce ona je napravila totalnu pomentnju među zadrugarima.

Pre nego što se vratila u „Belu kuću“, Miksi je snimila svoj prvi singl, a sada je tokom svađe sa Dalilom Dragojević otkrila koliki honorar uzima za nastupe u klubovima, te da zarađuje bolje od većine estrade.

Foto: Printscreen/You Tube

Većina zadrugara se plaši Dalile i zato imaju dvostruke aršine, zbog straha je ne osuđuju za njene nemoralne postupke. Istina je da ja nju ne mogu da smislim. Predstavlja se finom, vređa devojke, a i sama je svojevremeno išla na aftere sa Irmom i Macom Diskrecijom. Znaju one dobro šta su radile po klubovima u Sarajevu - iznela je Kulićeva svoje nimalo lepo mišljenje o cimerki.

Foto: Printscreen/You Tube

- Irma i ja smo se slikale sa Macom u jednom klubu koji smo izašle, a gde je Maca bila gost. Kao što si ti sada sprdnja na nastupima, tako je ona bila tada - pravdala se Dalila.

Pa ova sprdnja za dva nastupa uzme 11.500 evra. Ja nikada nisam rekla da sam pevačica, nastupe imam jer me ljudi vole i dolaze da se upoznaju sa mnom. Ti se praviš pametna i predstavljaš se dobrom osobom, a najgora si od svih devojaka. Ti si najveća pačavra u „beloj kući“ i najveća kurvetina ovog rijalitija, došla si u Zadrugu da prevariš muža zarad priče. Gledala si rijalitije, prostudirala ih i sve si smišljeno uradila. Ti si pokazala ko si, razvod si slavila seksom sa švalerom - govorila je Miljana, koja nije prestajala da iznosi mračne tajne Dragojevićkine prošlosti.

Dalila je navikla da joj guraju glavu u ve-ce šolju, neka priča da je bila sa oženjenim čovekom čije je ime imala istetovirano na ruci. Ne žalim je nimalo, drago mi je što je ovako prošla, vratilo joj se za sve što je uradila. Loš je čovek, folirantkinja, glumica, manipulator i dno dna koje se ne može oprati ni za 100 života - govorila je Miljana.

Napunila klub u Zagrebu

Foto: printscreen

Miljanin nastup u Zagrebu

Miljana Kulić početkom februara imala je dva nastupa u najpopularnijim zagrebačkim klubovima, koje je ispunila do poslednjeg mesta. Kulićevu je na oba nastupa pratio sadašnji dečko Nenad Macanović Macan, koji je sa pratiocima podelio delić atmosfere.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija