• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer/D.S.

20.03.2022

11:30

MARIJANU ZONJIĆ ČEKA TUŽBA Zadrugarka iz rijalitija pravo na sud, ostaće bez ičega?!

printscreen

Rijaliti

MARIJANU ZONJIĆ ČEKA TUŽBA Zadrugarka iz rijalitija pravo na sud, ostaće bez ičega?!

Podeli vest

Samo se čeka Viktorijino odobrenje i napraviće joj pakao od života!

Drugarica Viktorije Mitrović govorila je o odnosu drugarice i Marka Osmakčića, pa se tom prilikom dotakla i Marijane Zonjić i otkrila da je tužba spremna, te se čeka Viktorijino odobrenje za podnošenje iste.

Foto: Printscreen

- Ne znam šta da kažem za Viktoriju i Marka što već nisam. Nisu jedno za drugo, ali će biti zajedno dokle god su u rijalitiju, nije tu nikakav inat niti dogovor, opklada u pitanju, imaju emocije jedno prema drugom, to je činjenica, a i poznavajući Viktoriju ne bi joj njen ego dozvolio da gleda Marka sa drugom devojkom - kaže Danijela i otkriva koji je momak u rijalitiju prema njenom mišljenju idealan partner.

- Što se tiče Anđela on je primer savršenog partnera, makar ako se ja tu pitam nešto. Inteligentan je, rečit, kulturan, duhovit i lep kao lutka, ne znam devojku koja se ne bi "zakačila" za njega.

Viktorijina drugarica ne krije da su svi u šoku zbog dešavanja u Beloj kući, te otkriva da je za Marijanu Zonjić spremna tužba.

Foto: Printscreen/You Tube

- Zbog haosa sa crnom trojkom - Marijane, Marka i Viktorije, smo svi šokirani, pričali smo sa advokatom sve je pripremljeno za tužbu, ali odluku nek donese Viki kad izađe.

- Razumela bih da joj morališe devojka poput Anđele koja nema nikakvu mrlju, naša Viktorija nije svetica, daleko od toga, ali ni Marijana nije za primer, znas kako kažu: "Od ovih finih prostitutke ne mogu da stignu na red". Najmanje u tom odnosu krivim Marka, obe su glupače u toj priči, ova jer se miri sa njim, a ova druga jer se svaki put ponada da Marko oseća nešto prema njoj, a svesna je da je samo igračka za teranje inata Viktoriji - zaključuje Danijela.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija