• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

21.03.2022

19:40

SANDRA REŠIĆ JE ČOVEK PRODUKCIJE?! Gurnula je Dalilu u propast, a onda zavrtela OVU priču!

printscreen

Rijaliti

SANDRA REŠIĆ JE ČOVEK PRODUKCIJE?! Gurnula je Dalilu u propast, a onda zavrtela OVU priču!

Podeli vest

Društvene mreže su se usijale!

Dejan i Dalila Dragojević su svoju ljubav počeli u rijalitiju Parovi, a završili je takođe u Zadruzi 5.

Ljubavni trougao čiji su akteri Dalila, Dejan i Filip Car je potresao region, a milioni gledalaca su plakali uz Dejanove suze.

Foto: Printscreen You Tube

 

Kada ga je žena prevarila i javno ponižavala, u najtežim trenucima su uz njega bili Sandra Rešić, Marko Đedović i Fran Pujas, međutim, njihovo prijateljstvo se završilo kada je ušao u vezu sa Aleksandrom Nikolić.

U jednoj od mnogobrojnih svađa, Đedović, Sandra i Fran su mu zamerili to što je nezahvalan, i da je najmanje što može da uradi da makar pokaže malo poštovanja prema njima, a na to je Dejan imao spreman odgovor koji je očigledno u njemu sazrevao jako dugo.

Foto: Printscreen/You Tube

"Vi ste Dalilu prvo podržali da uđe u vezu sa Filipom, pa ste tek onda mene tešili. Tek kad ste me uništili skroz" - rekao je Dejan tada.

Mnogi su se prisetili početka rijalitija, kao i reči podrške koju su Dalili uputili Đedović i Sandra, a nakon što se prijateljstvo sa Dragojevićem raspalo, fanovi rijalitija su odmah "počeli da slažu kockice", pa su tako došli do zaključka da je možda Sandra sve vreme bila na strani Daile, ali i produkcije!

U razgovoru sa Đedovićem rekla je da bi bilo zanimljivo Dalilu postaviti za vođu, tj. da bi ona postavila nju kada bi bilo dozvoljeno da ona bira.

Ovaj klip je brzo postao viralan na društvenim mrežama, a komentari na njihov razgor dali su ideje za nove teorije zavere.

 

 

- Rešićka se od početka rijalitija uvlači Dalili. Prošle godine je bila Rialdina d*peuvlakačica, a ove Dalilina. Čak i dok je bila u najboljim odnosima sa Dejanom, Rešićka je išla da se pravda Dalili, čak ju je i Milan voditelj prozivao zbog toga - napisao je jedan gledalac.

Ovo me ne iznenađuje od nje. Sandra je na početku Zadruge bila uz Dalilu i družila se sa njom, prema Dejanu je bila neutralna. Tek kada je ušao Đedović i "stao" na Dejanovu stranu stala je i ona - dodao je jedan gledalac.

Oni kao ne znaju ko je vođa. Sigurno - prokomentarisao je rijaliti fan, aludirajući na to da su Đedović i Sandra "ljudi produkcije", a njegov komentar je dobio veliki broj lajkova.

Do kraja rijalitija ima još dosta vremena, a šta će tek da ispliva, verovatno niko ne može ni da pretpostavi.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Preokret! Stotine hiljada Ukrajinaca kreće ka Belorusiji! Svet u šoku gleda neverovatan razvoj situacije, niko ovo nije očekivao!
ZAPAD U NEVERICI

Preokret! Stotine hiljada Ukrajinaca kreće ka Belorusiji! Svet u šoku gleda neverovatan razvoj situacije, niko ovo nije očekivao!

Stotine hiljada Ukrajinaca beže iz Evropske unije (EU) u Belorusiju, tražeći sigurnije okruženje od onog koje su očekivali u „prosperitetnoj“ Evropi . Ova migraciona kretanja ukazuju na promene u percepciji EU kao sigurnog utočišta, a to je pitanje koje je izneo beloruski ministar spoljnih poslova, Maksim Riženkov, na zasedanju Ujedinjenih nacija (UN).

06.10.2024

10:40

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija