• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

21.03.2022

21:12

PLJUNUO JE NA ALAHA I VERU! Komšije u Šepku besne na Dejana: Prekršio je sve zavete koje je dao u džamiji!

printscreen

Rijaliti

PLJUNUO JE NA ALAHA I VERU! Komšije u Šepku besne na Dejana: Prekršio je sve zavete koje je dao u džamiji!

Podeli vest

Razočarao ih je do te mere da više ne žele da ga vide!

Meštani Gornjeg Šepka ogorčeni su na svog dojučerašnjeg miljenika Dejana Dragojevića! Ovo za gorepomenuti list tvrdi Damir, komšija Husa Mujića, koji više ne žele da vide bivšeg supruga Dalile Dragojević u svom komšiluku.

Foto: printscreen

- Mi ovde u Šepku ne želimo više da čujemo za njega. Ovde je završio. Bili smo spremni ruku u vatru da damo za njega. Voleli smo ga i više nego Dalilu. Branili smo ga, uvek bili na njegovoj strani, a on nas je svojim ponašanjem i izdajom Alaha jedinoga jako uvredio i tu nema oprosta. Neka i ne pomišlja da se vrati ovde kad se rijaliti završi. U Šepku - a kako čujem, i u celoj Bosni - nepoželjan je. Osramotio nas je sve, u komšiluku se sad gore priča o njemu nego o Dalili. Jasno vam je da je bolje da se ovde ne vraća - ispričao nam je Damir.

Glavni razlog ovakvog stava je, prema mišljenju bivših Dejanovih komšija, taj što je Dejan javno prekršio muslimanske običaje, na koje se zavetovao kad je priznao Alaha za gospodara svoga pre tri godine i kada je postao salafista.

Foto: printscreen

- On je prekršio sve zavete date u našoj džamiji. Džaba što je išao pet puta u bogomolju sa serdžadom. Trebalo bi da ga se babo Huso odrekne, kao što je rekao i da će završiti s Dalilom za sva vremena. Oni su sramota za muslimane! Pljunuli su na našu veru. Trebalo je duže da proučava šehadet. Mi smo odavno ljuti na njega što Huso, on i njegova porodica nisu javno priznali da je njegovo ime sad Damir, ali je kap koja je prelila čašu to što je prekršio sve zavete date u džamiji: stalno pije alkohol, jede slaninu, a više ne praktikuje ni abdest (obredno versko pranje i čišćenje određenih delova tela vodom u islamu, kako bi se duhovno očistio za obavljanje namaza, prim. aut.). To su mogli svi da vide više puta u programu uživo. On to više i ne krije da ne radi, a nekad je to redovno praktikovao. To su stvari preko kojih ne možemo da pređemo i zato nek i ne pomišlja da se ovde vrati. Celo selo je protiv njega. To smo rekli i Husu. Nek mu spakuje stvari i da ga ovde više nikad ne vidimo. Nek ide u Veternik, bolje je za njega - završava ogorčeni komšija Damir.

Podsetimo, pre samo par meseci, svi su imali samo lepe reči za Dejana.

Foto: printscreen

- Dejan, srce moje, uzeo je našu veru, išao u džamiju, učio Kuran, klanjao, postio ramazan, sve živo... Dejan je miran, nije se čuo dok je bio ovde. Takav se više ne rađa. Kad su krenuli za Beograd, došao je do mene da me pozdravi, kaže mi da ide i da ćemo se videti za 10 meseci - rekla nam je tada baka Fatija, prva komšinica Dragojevićevih.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija