• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

23.03.2022

08:48

SVAĐA BIVŠIH PRIJATELJA! Đedović sasuo Dejanu sve u lice, on otkrio razliku između Dalile i Aleks!

Printscreen You Tube

Rijaliti

SVAĐA BIVŠIH PRIJATELJA! Đedović sasuo Dejanu sve u lice, on otkrio razliku između Dalile i Aleks!

Podeli vest

Šok!

Dejan Dragojević nastavio je da razgovara sa Markom Đedovićem, a Aleksandra Nikolić se isključila iz priče, pa samo slušala njihovu konverzaciju.

Foto: Printscreen/You Tube

- Jadna ona sa mnom, ona je moja maroneta - pričao je Dejan.

- Niko to nije rekao - dodala je Aleks.

- Opusti se u životu, stegnut si - rekao je Đedović.

- Ja kad se opustim to su zamerke na kub. Ja sam budaletina - nastavio je Dragojević.

Foto: Printscreen/You Tube

- Ja sam Aleksandri rekao stvari koje Dalili nikad nisam, u trećoj nedelji, Osetio sam pozitivnu energiju, Ja uđem u razmišljanje sam od sebe. Mene čudi izlazak šta i kako. Dođem u fazu kao kad smo krenuli u vezu i hvala Bogu pa sam nastavio. Sad sam došao u ovu fazu. Ja njoj ako kažem nemoj me sad, onda nemoj me sad - pričao je Dejan.

- Sad treba da ti šetamo cipele, jer te je Dalila ostavila. Odrasti malo, nisi dete. Ja sam mislio da su te stvari promenile u smislu sazrevanja, a ti se ponašaš kao da imaš dve i po godine. Normalno je da se posvađate. Grozno je da prolaziš kroz staklo i da se ona oseća ugnjetavano i da ne može da kaže šta misli. Praviš iste greške - govorio je Marko.

- Da, ja ugnjetavam osobe pored sebe - dodoa je Dragojević.

- Neka se okrene i ode, šta je strašno? - pitao je Marko.

Foto: Printscreen/You Tube

- U tom trenutku je strašno - dodao je Dejan.

- Kakav si ti folirant - odbrusio je Đedović.

- Ja sam na početku bio najgori, hoću da budem, ne baš takav. Ne mogu da se nosim sa tužnim facama i jadnim ljudima, jer su se saosećali sa mojoj situacijom. Bio Deki koji su svima titrali mu*a, pa ih je on sve iz*ebao i je*ao ih sve čim je ozdravio. U ovom prostoru me to smara. Do aprila ću da prezupčim sve. Od drugog aprila me bolu ku*ac za sve - nastavio je Dragojević.

- Ti si bolestan i sad hoćeš da drugi prolaze ono što si ti. Nisi za vezu, pogledaj face ove divne ljubavi - dodao je Marko.

Foto: Printscreen/You Tube

- Šta te briga kako će šta da ispadne? Mnogo si projektivan na rijaliti. Ja sam ti rekao da tebe ne može ničiji komentar da poremeti, ako si siguran - pričao je Đedović.

- Mene ona poremeti - rekao je Dejan.

- Pa i nju će jednom, treći put već neće - dodao je Marko.

- Ja imam potrebu nju da zaštitim, jer nešto što vidim, možda nije tako - pravdao se Dejan.

- Kako to tebi remeti ljubav? Čega se plašiš? - pitao je Marko.

Foto: Printscreen/You Tube

- Gledam da sačuvam sve što mogu - dodao je Dragojević.

- Ako vredi opstaće, ako ne vredi idi dalje - istkakao je Đedović.

- Ja sa njom sve rešim, nego nađem priliku kad ću to da rešim - pričao je Dejan.

- Ja kažem u trenutku šta mislim, brzo me prođe - dodala je Aleks.

- Nju brzo prođe, a mene dugo zadrži - odbrusio je Dejan.

- Je l' mene neko pita kako mi je? Velika stvar, razveo si se od žene, to je možda nešto dobro, vratila ti se porodica - urlala je Aleks.

- Ja i kažem, hvala Bogu da se to desilo. Ja da nisam sa njom ništa me ovde ne bi zaustavilo. Nju sve remeti, šta je Irma rekla, Moram da se objašnjam sa njom - vikao je Dejan.

Foto: Printscreen/You Tube

- Što si sa mnom ako to moraš da se objašanjavaš? - pitala je Aleks.

- Praviš istu grešku i gubiš sebe u odnosu. Pokazaćeš joj svoje postupke - rekao je Đedović.

- Ja sam joj svoje postupke već pokazao, a ona mlati praznu slamu - dodoa je Dejan.

- Je l' normalno da ona misli da je u vezi sa ludakom? Posle pet godina te je neko razumeo, posle mesec dana neće. To nisi ti. To što gutaš te je*e - govorio je Đedović.

- Ja kad sam rekao za Sandru, šta mi smeta, ja sam najgori. Ja sam rekao da me boli ku*ac i da mi to nije to. Ja ako komentarišem, ona posle spušta glavu, pa ja moram da pravdam svaku svoju reč. Je l' sam ti zabranio da bilo šta kažeš? - besneo je Dejan.

- Ona se plaši kako ćeš da reaguješ - dodoa je Marko.

Foto: Printscreen/You Tube

- I ja se plašim kako će ona da reaguje. Ona je mene upoznala sa zavojem na glavi. To nije moje stanje normalno, koje se nije dešavalo dva meseca i eto desilo se sad.

- Ja sam rekao da ti nisi za vezu - rekao je Đedović.

- Jesam - istakao je Dejan.

- Hteli mi da priznamo ili ne, nisi za vezu, Ona danima kuka da ne može ništa da kaže. Polupan si i nisi za to - nastavio je Marko.

- Sad će biti je l' ti smeta? Koga boli ku*ac. Neka plače pet dana, došla je u moja sra*a, pa neka ih jede sa mnom. Pokušao sam da sve bude lepo i fer, očigledno ne može i biće drugačije - vikao je Dragojević.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija