• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.03.2022

18:31

PREVARILI GLEDAOCE? Razgovor razjasnio PRIRODU NJIHOVOG ODNOSA - OD POČETKA IMAJU TAJNI PLAN? (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

PREVARILI GLEDAOCE? Razgovor razjasnio PRIRODU NJIHOVOG ODNOSA - OD POČETKA IMAJU TAJNI PLAN? (VIDEO)

Podeli vest

Tokom radio emisije "Amnezija" voditeljski par Nenad Aleksić Ša i Filip Car ugostio je Anđelu Đuričić i Mateju Matijevića.

Njihovi gosti su Anđela Đuričić i Mateja Matijević. Ona je od Mateje dobila nepristojnu ponudu, od koje ne može da se oporavi.

- Mateja je folirant i ono što je pričao o nama je laž i neka se ne pravi glup jer nije. On je mene jako iznervirao, ja sam počela da se gasim. Za mene je to nepristojna ponuda. Nama je bilo mnogo loše u odnosu. Govorio je da ne znam da se ljubim, da ne valja ništa, želi da me promeni u nekim segmentima - ispričala je Anđela.

Foto: printscreen

Anđela i Mateja se svađaju

- Kroz kuću idu priče da si bio sa njom samo zbog rijalitija - rekao je Ša Matijeviću.

- Ova devojka je htela da pristane na to šta god da bude, rijaliti igra ili šta god. Ja njoj to kažem u krevetu, ona kaže hajde što da ne. Ja da sam monstrum, mogao sam da je šutnem, ali nisam. Ona je mene posle dogovora pitala da li bih ja zahtevao se*s od nje... Moja greška je što sam hteo da uđem sa tobom u odnos! - drao se Mateja.

- Karić je lepo rekao da ti imaš rijaliti plan... Ti voliš nekoga od spolja...Ne mogu da ga gledam, gadi mi se, ako on ne izađe sada iz radija, ja ću - drala se Anđela.

- Ja neću da izađem odavde - rekao je Mateja.

- Ja se plašim da ne završim kao ona devojka od pre dve godine. On se meni zgadio... Očekivala sam da uđem u vezu sa njim, posle radija onog i onog klipa ljubavnog, ja sam normalno očekivala da uđem u vezu. Ja sam u pabu plakala posle one rasprave, nisam mogla da spavam. Tada sam presekla - pričala je Anđela.

- Ja sam ovoj devojci rekao da nisam zaljubljen. Dao bih šansu ovom odnosu, ne zbog rijalitija, nego to iskreno mislim... Mene užasava činjenica da ona mene nije doživela onako kakav ja jesam - pričao je Mateja.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija