• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: HIT Informer

26.03.2022

19:42

OTAC IH ZAPALIO, BRAT SE OBESIO U ZATVORU! Milan Milošević doživeo je veliku porodičnu tragediju!

Rijaliti

OTAC IH ZAPALIO, BRAT SE OBESIO U ZATVORU! Milan Milošević doživeo je veliku porodičnu tragediju!

Podeli vest

Poznati voditelj ispričao je tragične detalje o svojoj porodici

Milan Milošević jedan je od omiljenih voditelja u "Zadruzi 5" i uglavnom na duhovit način ispituje učesnike rijalitija, a malo je poznato da nije uvek imao razloga za smeh.

Foto: printscreen/emisija "Džet set Top 5"

Milan Milošević

Milan je jednom prilikom u ispovesti otkrio detalje o svojoj porodici i teškom detinjstvu:

- Moja majka kada se udala za oca imala je već brak iza sebe. Ona se bila udala sam 17 godina i dobila najstarijeg brata, ali je posle godinu dana ostala udovica. Logično je bilo da se uda opet i tad se udala za mog oca. Rodila je mene i brata koji ima cerebralnu paralizu, u domu je već 20 godina jer je postao agresivan, ima um deteta od 3 godine, a može da bude opasan. Najstariji brat se ubio - ispričao je on, a to je bio tek početak:

- Otac je dolazio pijan svaki dan. Ako ga nema do šest-sedam, znači da je otišao da se napije. Onda bi se vratio kući i tukao majku i polubrata, njega je ubijao od batina. Mi smo prvo bežali kod komšija, ali je počeo njih da maltretira pa smo bežali u kukuruz da spavamo. Jedan dan je čak zapalio sto, mogli smo svi da izgorimo, to je i želeo - ispričao je Milan u čijoj porodici otac nije bio jedini problem, već je i najstariji brat bio u teškoj situaciji koja se kobno završila:

- Sa 11 godina sam zarađivao tako što sam lepio neke koverte. Za 10.000 urađenih sam dobijao 50 maraka. Nije to bilo malo. Mogao sam da dam majci novac i da mi nešto ostane. Samo sam ja mogao da joj pomognem, jer je jedan brat rođen sa cerebralnom paralizom, a drugi je, poput oca, bio alkoholičar. Od novca koji sam skupljao kupio sam sebi farmerke koje sam mnogo želeo, ali mi ih je Nenad uzeo - pričao je voditelj za "Hit Informer".

Foto: printscreen

Milan s majkom

- Zbog njega sam preko noći umeo da ostanem bez garderobe, jer je on bio kockar i prodavao je sve iz kuće. Počeo je da pije kad se vratio iz rata. Nikada nas nije tukao, ali nas je psihički maltretirao. Dešavalo se da se usred noći digne iz kreveta i počne da viče: "Rat, rat, rat!" i mi moramo da se krijemo po kući i da bežimo jer kao pucaju na nas. Dešavalo se da dođe kući pijan, pusti muziku i drži nas celu noć budnima.

Nakon što je uspeo da napusti rodnu Sremsku Mitrovicu i zaposli se kao voditelj u Novom Sadu, Milan je morao da se vrati u rodni grad zbog vesti o bratovljevoj smrti.

- Bio je osuđen na sedam godina zatvora zbog preprodaje oružja sa ratišta. Drugovi su mu ostavili na čuvanje to oružje i na kraju je nevin stradao. Bio je nepravedno osuđen, nije mogao to da podnese, pa se obesio u zatvoru. Nismo imali pare za advokata, pa je završio iza rešetaka. Mama nikad nije oprostila sebi što je brat bio prepušten samom sebi - zaključio je Milošević.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLA

pre 2 godine

Al si dodijao pedercino prljava sto te otac ne zapali ruka mu se osusila

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija