• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.04.2022

17:34

MILJANA NAPRAVILA HAOS ZBOG OVOG PITANJA! Kulićeva pobesnela, pa priznala: Sa Nenadom sam samo zbog para (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

MILJANA NAPRAVILA HAOS ZBOG OVOG PITANJA! Kulićeva pobesnela, pa priznala: Sa Nenadom sam samo zbog para (VIDEO)

Podeli vest

U Beloj kući održava se emisija "Pitanja gledalaca" koju vodi Ivana Šopić, a jedno pitanje postavljeno je Miljani Kulić

- Da li si sa Bebicom zbog para i mama ti voli pare - pročitala je Ivana pitanje.

- Jesam, jesam. Svi mi porodično volimo pare. To su gluposti bre... Sve je moguće, možda i mama sa njim. Ja njega volim, ali on mene laže. Pričali smo danas iskreno o svemu, neka ljudi vide o čemu se radi, neka pusti klipove. Da mama voli pare ja ne bih bila ovde, klupko se nije odmotalo. Ta budaletina koja kaže 'mama ti voli pare', verovatno je sličan Ljubi i celoj toj priči... Ja želim samo normalan život, ali eto drugačije je ispalo. Novac mora da se stvara, ovaj iz rijalitija se brzo troši. Moja majka nije ni bila za to da uđemo ovde, ona je bila za to da se on pomiri sa ocem - rekla je Miljana.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Miljana Kulić progovorila o odnosu sa Nenadom Macanovićem

- Svi mi volimo pare, ali ovo su gluposti. Mislim da je Marija samo srećna što nju neko poštuje i pruža pažnju. Ne bih se složila da Marija traži nekoga za Miljanu, kako bi joj donela pare. Nije koristoljubiva, nema to veze sa tim. Generalno, ovde niko nije verovao u priču koja se ovde plasirala od starta. Ne znam šta je tu istina, ali sam ga sinoć napala ozbiljno i shvatila da je on voli. Nema šanse da njemu neko govori šta da radi, on je jako tvrdoglav - prokomentarisala je Sandra Rešić.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Veca

pre 2 godine

SVE SAM LUDAK DO LUDAKA , K....INA DO K....INE , 80 POSTO IH JE ZA LECENJE NA PSIHIJATRIJI !!!! SLJAM IZBACITI POD HITNO NAPOLJE !!!!

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Žestok udar na Novaka: Vatra se ugasila, sve je to zbog zlata
Novak Đoković

Žestok udar na Novaka: Vatra se ugasila, sve je to zbog zlata

Novi udar na Novaka Đokovića (37) i ponovo je u glavnoj ulozi bivša teniserka Martina Navratilova (67)! Amerikanka poreklom iz Češke godinama unazad poznata je po tome što svako malo bocne srpskog tenisera, a to je uradila i sada, nakon što je najbolji igrač svih vremena eliminisan sa Ju-Es opena.

01.09.2024

10:05

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija