• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.04.2022

13:44

NEVIĐEN SKANDAL! Zbog ovoga su Dalila i Filip pobegli iz Zadruge - Razlog je šokantan! (VIDEO)

printscreen instagram

Rijaliti

NEVIĐEN SKANDAL! Zbog ovoga su Dalila i Filip pobegli iz Zadruge - Razlog je šokantan! (VIDEO)

Podeli vest

Učesnici "Zadruge 5" Dalila Dragojević i Filip Car pobegli su iz rijalitija, a sada se pojavio razlog zbog kojeg su se odlučili na radikalan korak!

Nekoliko momenata pre ove odluke Dalila i Car su se ljutili na produkciju jer nisu dobili frizera, kao što je običaj svake nedelje ujutru.

- Da ti ne dođe frizer, ovakva sr**a da se dešavaju, ona se ide kući. Kad se ovakve stvari dešavaju sedam meseci onda se odluči da se ide kući - vikao je Car.

Foto: printscreen instagram

Filip Car beži

- Hoćete otvoriti vrata ili da ja izlazim na druge načine? Zovite koga treba da sednemo da vidimo šta ćemo. Meni je vće pun k**ac. Neće ti niko sad doći - govorio je Filip.

- Kako ti meni uvek tako zag**naš stvari. Kod mene nema važi, ja popušim ovu cigaretu, nema šta meni da pričaš da li će mi neko doći, ja idem sama - rekla je Dalila Caru.

Foto: printscreen instagram

Dalila i Filip beže

- Nećeš ići sama, idem i ja - rekao je Filip.

- Ja lepo pitam ima li nekog, kaže nema nikog, e ako nema, ispušiću cigaru i idem, pa da vidiš kako ima svakog - govorila je Dalila vezano za frizere.

 

 

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lola

pre 2 godine

Los scenario mitrovica,a I glumci su katastrofalni.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija