• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.04.2022

12:17

MILJANA SE VALJALA PO PODU - DOŽIVELA NERVNI SLOM! Drama na imanju u Šimanovcima (VIDEO)

Printscreen

Rijaliti

MILJANA SE VALJALA PO PODU - DOŽIVELA NERVNI SLOM! Drama na imanju u Šimanovcima (VIDEO)

Podeli vest

Nenad Macanović Bebica upao je u izolaciju, a od prizora mu nije bilo dobro

Naime, Nenad Macanović je video kako Lazar Čolić Zola grli njegovu devojku Miljanu Kulić, nakon čega je odlučio da napusti rijaliti.

Miljani je to teško palo, pa je sve vreme jecala na sav glas.

Foto: Printscreen

Miljana Kulić plače u rajskom vrtu

Miljana Kulić i Nenad otišli su u rajski vrt, a Bebica je i danas pokušao da pobegne. Macanović je očigledno pronašao način na koji će Kulićevoj da privuče pažnju, a zadrugarka je u jednom momentu sela na pod i grcala u suzama.

Podsetimo, Nenad je sinoć u emisiji rekao da je više puta pokušao da napusti imanje, ali da mu to produkcija ne dozvoljava, jer je, kako on kaže, favorit. Šta je istina i da li će na kraju definitivno da napusti rijaliti, ostaje nam da vidimo...

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija