• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

16.04.2022

18:32

CAR UZEO 40.000 EVRA VEZU SA DALILOM! Ona napravila haos kad je saznala, otkrivena pozadina svega! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

CAR UZEO 40.000 EVRA VEZU SA DALILOM! Ona napravila haos kad je saznala, otkrivena pozadina svega! (VIDEO)

Podeli vest

Otkriveno koliko je Car tražio da rasturi brak Dalile i Dejana

Dalila Dragojević besnela je tokom čitavog dana, a u pušionici je pred svima otkrila koliko je para Filip Car izvukao za veszu s njom:

Foto: Instagram/printscreen

Dalila pred svima rekla koliko je Filip uzeo para za nju

- M'rš klošarčino 40.000 si naplatio! M'š, 40.000 si naplatio životnu situaciju! Sram te bilo, stidi se! - govorila je Dalila pred svima u pušionici, a Car je na to pobesneo.

- 40.000? Mamu ti j**em! Od prvog dana mog muvanja ti znaš moj honorar. Evo pitaj Frana još napoljusmo pričali o tome koliki mi je honorar- prebacivao je Car na Pujasa koji ga je matirao:

- Neću se petljati u to- dodao je Fran.

 

 

- Sram te bilo ucenjuješ ljude, ne mogu tamo da žive od tebe! Vratios is se u odnos s ovom ovde jer ti je mama rekla da ti ja ne trebam- dodavala je Dalila.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kecmanovići danas dva puta u sudu! Roditelji dečaka ubice prvo na suđenju po krivici, a onda i po parničnoj tužbi
Hronika

Kecmanovići danas dva puta u sudu! Roditelji dečaka ubice prvo na suđenju po krivici, a onda i po parničnoj tužbi

Danas se u Višem sudu u Beogradu nastavlja suđenje u krivičnom postupku protiv bračnog para Kecmanović, Vladimira i Miljane, čiji je sin Kosta 3. maja prošle godine ubio devet učenka i radnika obezbeđenja OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, a odmah potom biće održano i pripremno ročište u parničnom postupku koji je pokrenuo dečak koji je ranjen u masakru.

21.05.2024

08:25

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija