• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

17.04.2022

22:39

URNEBESNO! JANJUŠ POKAZAO PORUKE KOJE MU STIŽU Bivši zadrugar odgovorio pomahnitalim obožavateljkama i nasmejao SVE!

Printscreen/Instagram

Rijaliti

URNEBESNO! JANJUŠ POKAZAO PORUKE KOJE MU STIŽU Bivši zadrugar odgovorio pomahnitalim obožavateljkama i nasmejao SVE!

Podeli vest

Devojke su mu slale čak i svoje intimne fotografije, a on im je odgovorio u njegovom, prepoznatljivom stilu!

Marko Janjušević Janjuše je diskvalifikovan i iz ove sezone rijalitija Zadruga. Vreme provodi pre svega sa ćerkom, ali nije zaobišao ni stare dobre kafane. Sve u svemu, bivši košarkaš uživa u blagodetima života "na slobodi" i redovno se oglašava na svom Instagram profilu.

Ovaj put je sa pratiocima podelio nesvakidašnji stori u kojem je izrazio čuđenje što mu devojke šalju svoje intimne fotografije.

Foto: Printscreen/Instagram

Janjuševa objava na Instagramu

- Zamolio bih vas da mi ne šaljete s*se i p**ku koju trljate sa tim porculanskim noktima i brilijantima na njima, ne znam da li kapirate da me vaše p**ke ne zanimaju - napisao je Janjuš u svom stilu, a na narednom storiju je dodatno objasnio zašto je šokiran ovim porukama:

Foto: Printscreen/Instagram

Janjuševa objava na Instagramu

- Ja izašao bez dinara, dužan 50.000 evra, zamisli kakva budala treba da budeš da mi kao šalješ s*se i još da li ti se sviđaju? I kao Janjuše, izvini, da li možemo da se slikamo moja majka i tetka te obožavaju - napisao je Janjuš.

Podsećamo, nakon diskvalifikacije Janjuš je ostao bez honorara i sa tužbom od strane televizije Pink u iznosu 50.000 evra, a kako će vratiti ovaj novac ostaje nam da vidimo.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin