• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. M.

20.04.2022

07:40

MARIJA KULIĆ SPREMNA NA SVE DA SPASE ĆERKU OD BIVŠEG MOMKA Ulazim u "Zadrugu" da odvojim Miljanu i Zolu

printscreen

Rijaliti

MARIJA KULIĆ SPREMNA NA SVE DA SPASE ĆERKU OD BIVŠEG MOMKA Ulazim u "Zadrugu" da odvojim Miljanu i Zolu

Podeli vest

Marija Kulić ulazi u "Zadrugu 5" kako bi odvojila Miljanu od Lazara Čolića Zole!

Majka rijaliti zvezde kaže da po ceo dan plače zbog Nenada Macanovića Bebice, jer joj ga je mnogo žao.

Starija Kulićeva otkriva za Informer da je Bebica posle bekstva iz "Zadruge" otišao kod nje i Siniše, te da je sam tražio da se u ponedeljak uveče vrati u rijaliti!

Foto: Printscreen You Tube

Nenad Macanović Bebica

- Ušla bih u "Zadrugu" da pomognem Miljani! Ne bih je terala da bude s Nenadom, iako sam sigurna da je nijedan muškarac neće toliko voleti u životu, ali bih je suočila s istinom.  Zola je ne voli i samo je iskorišćava. Bila mu je ulaznica za rijaliti da bi zaradio novac - kaže Marija.

Ona opisuje kako je prošao njen susret s nesuđenim zetom.

- Nenad je u ponedeljak došao kod Siniše i mene u Niš. Stopirao je do naplatne rampe, pa kilometrima išao peške... Mnogo mi ga je žao. Maltretirao se po putevima, oslabio je osam kilograma u "Zadruzi", ne jede ništa, ne spava... Još ga se i porodica odrekla! On nema gde! Dok nije stigao do nas, brinula sam da ne naudi sebi. Nije mi jasno da ga ni majka nije pozvala kad je videla da je pobegao iz rijalitija?! Šta da je planirao da se ubije?! Ti ljudi su monstrumi - priča Miljanina majka kroz jecaje i dodaje da Bebici treba psihijatrijska pomoć:

Foto: Printscreen You Tube

Miljana Kulić

- Kad je bio kod nas, ceo dan je gledao Miljanu na strimu i plakao... Dogovorila sam se bila s njenim psihijatrom da uradi Nenadu test ličnosti koji traje tri sata. Želeli smo da vidimo da li mu je moja ćerka opsesija i da li dečko ima neke probleme. Međutim, rekao je da voli Miljanu i da mora da se vrati u "Zadrugu" kod nje.

Kulićevu je razočaralo i to što se Miljana nije obradovala kad se Bebica u ponedeljak uveče pojavio na vratima "Bele kuće"!

- Mogla je da mu priđe, da ga zagrli... Jasno mi je da ga ne voli, ali ne treba da bude gruba prema njemu. Vređa ga, pa mu onda priča da voli Zolu! Strašno je što mu sve to radi. Ponižava divnog dečka zbog onog narkomana i kockara.

Miksi ulazi u "Zadrugu 6"

Miljana je ispričala Zoli da se već dogovorila o ulasku u narednu sezonu megapopularnog rijalitija.

- Ući ću u "Zadrugu 6"! I ti ćeš sa mnom. Zaradićemo novac i kupiti stan - kazala je Kulićeva.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija