• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski telegraf

20.04.2022

15:52

SKANDALOZNA IZJAVA ZOLINE MAJKE: Marija se postarala da Miljana ne zatrudni! Ona ima dijagnozu, meša lekove i alkohol!

printscreen

Rijaliti

SKANDALOZNA IZJAVA ZOLINE MAJKE: Marija se postarala da Miljana ne zatrudni! Ona ima dijagnozu, meša lekove i alkohol!

Podeli vest

Majka Lazara Čolića Zole, Bosa Čolić, oglasila se nakon što je Miljana Kulić izjavila da će obnoviti strasnu romansu sa njenim sinom

Bosa smatra da Miljana Kulić nije sposobna da iznese još jednu trudnoću, a tek ne da vodi računa o drugom detetu, kad ni sina Željka ona ne odgaja.

- Nedajbože da zatrudni s Lazarom, to bi bila katastrofa, bolje bi bilo da ni malog Željka nema! Ko će ga gajiti ako roditeljima njenim nešto bude? A što se tiče njene priče da će Zoli da rodi dete, ko zna da li bi to detence posle imalo neku dijagnozu, ona nije sposobna ni tu trudnoću da iznese, tek ne o bebi da brine. Mislim da se Marija postarala da Miljana ne zatrudni ponovo, da joj je ugradila spiralu, a da to i od Miljane same krije. Siniša i Marija nju treba da leče, Lazar je pokušao da je vodi kod psihijatra, a ona nikad nije htela. O njoj stvarno mora da se povede računa - priča Bosa Čolić za Srpski telegraf, pa dodaje:

Foto: Privatna arhiva

Oglasila se majka Lazara Čolića Zole

- Miljana uopšte nije dobro psihički, pije jake lekove i uz njih cepa alkohol. Potpuno se izgubi, ne zna za sebe. Pa dovoljna je ona scena koju pamtim iz „Zadruge" kad mazi praznu kolevku u kojoj deteta nema, a ona nije svesna, pa Marija viče na nju. Tuga jedna, jeza da te prođe. Marija je meni rekla, dok su Lazar i Miljana bili zajedno, da ona nije dobro i da vodim računa da pije lekove. Miljana se tad naljutila, rekla mi je: „Marija, da je dobra majka, nikad nikome ne bi ni rekla, ona bi brinula o meni! - rekla je Bosa, koja otkriva da su tačne priče da je Miljana bila u velikim dugovima, zbog kojih su pretili celoj porodici.

Foto: Printscreen/You Tube

Zolina majka oplela po Miljani Kulić

- Uopšte nisu tačne priče da je Miljana mom sinu davala neke pare, da ga je izdržavala. Pa odakle njoj pare? Marija je Miljanu ostavljala bez dinara, pa se ona zaduživala kod kamataša, ma muka i tuga jedna. Onda ljudi prete celoj porodici, pobiće ih zbog dugova - zaključila je Bosa Čolić.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija