• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

21.04.2022

11:55

PRVA NISAM, A POSLEDNJA MOŽDA JESAM - Sanja otkrila detalje vrele akcije sa Carem, pa jednom rečenicom brutalno isprozivala Dalilu!

Printscreen/You Tube

Rijaliti

PRVA NISAM, A POSLEDNJA MOŽDA JESAM - Sanja otkrila detalje vrele akcije sa Carem, pa jednom rečenicom brutalno isprozivala Dalilu!

Podeli vest

Dragojevićeva je bezuspešno pokušavala da sakrije da puca od besa!

U utorak se u Zadruzi redovno održava žurka, ali ova će ostati upamćena kao jedna od onih koja je donela najviše skandala. Samo jedan od mnogih jeste "avantura" Cara i Sanje Grujić, dvoje ljudi koje niko ranije nije spajao i za koje niko nije pomislio da bi među njima moglo da bude nešto više od prijateljstva!

Ta tema je veoma zaintrigirala gledaoce, pa je Sanja dobila pitanje da pojasni šta se desilo te večeri.

Grujićeva je ustala za crnim stolom i progovorila o intimnom odnosu sa Filipom Carem.

Foto: Printscreen/You Tube

Ako vam Dalila nije bitna, zašto je onda ogovarate? - glasilo je prvo pitanje.

- Ja sam rekao Drvetu da nema potrebe da pričam sa Dalilom da bih dobio nagradu. Da nekom dam lažnu nadu, ne pada mi na pamet. Ja mislim da nismo ništa loše rekli - rekao je Car.

- Nismo je pljuvali. Mislim da sam je dovoljno komentarisala. Imamo pametnija posla - rekla je Sanja Grujić.

Sledeće pitanje za Sanju : Napokon se našao neko ko te hoće, koliko si srećna sada?

Foto: Printscreen/You Tube

 

- Od 1 do 10 - 10. Nemam osećaj da me niko neće. Ja sam njega zvala juče, nije on mene. Ja sam na početku rekla da bih jedno sa Filipom i Janjušem imala nešto - rekla je Sanja.

- Kako te nije sramota da svaki put isto ponavaljaš - rekla je Dalila.

- Prva nisam, a poslednja možda jesam - rekla je Sanja.

Pade i ti za finale, nije ti bilo baš lako da odvučeš Filipa u krevet - glasilo je pitanje.

Foto: Printscreen/You Tube

- Nisam ja pala, ja sam se vinula. Meni je baš bilo lepo, ne kajem se i jedva čekam da ponovimo. Sinoć mi je bila najbolja žurka do sada, osam meseci sam bila smorena, sinoć sam se prvi put opustila. Nije bilo intimnih odnosa, to mi je pokazivao poluge, jer se on bavi borilačkim veštinama - govorila je Sanja.

Oni njoj govore sinoć "šta će ti reći Dalila", nju baš briga - dodao je voditelj.

Foto: Printscreen/You Tube

- Ma šta me briga šta kaže udata žena, ja sam slobodna devojka - izjavila je Sanja.

Filipe, da li je bilo teško Sanji da te uvuče u krevet? - pitao je voditelj.

- Bilo je spontano, malo smo se šalili, ljubili. Se*sa nije bilo, malo smo se zezali, jer nas je Sandi gledao kao kobac, pa smo simulirali odnose. Ja sam odavno rekao da je ona jedina sa kojom ću se družiti napolju i da mi je jako draga i gotivna - rekao je Car.

Foto: Printscreen/You Tube

- On i da je imao se*s, nikada ne bi priznao! Videli smo i u prethodnim sezonama do samog kraja ništa nije priznao, tako da sam ubeđena i da je bilo toga - dodala je Matora.

Foto: Printscreen/You Tube

- Pazi šta želiš, možda ti se ostvari! Sinoć ti se desilo sve ono što si meni želela, sad ti je jasno kako to izgleda - brecala se Anđela Dalili, dok je ona karikirala i simulirala plakanje.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija