• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D.S.

24.04.2022

07:00

IZNENAĐENJE ZA DEJANA - Dragojevići na okupu, primaju Aleks za snajku, sve je spremno za njegov povratak!

printscreen

Rijaliti

IZNENAĐENJE ZA DEJANA - Dragojevići na okupu, primaju Aleks za snajku, sve je spremno za njegov povratak!

Podeli vest

Žive za dan da se ponovo okupe

Dejan Dragojević je ostavio turbulentan period iza sebe, a bez obzira na razmirice sa Aleksandrom, Dejan se odlično drži. Pored toga, po prvi put priželjkuje da vreme provede sa porodicom sa kojom nije bio u dobrim odnosima poslednjih pet godina.

Foto: Printscreen/You Tube

 

- Dejan konačno ovog Uskrsa ima želju da bude sa porodicom. Prethodno je praznike slavio sa porodicom Dalile Dragojević, dok je sada setan što nije sa svojima. Nakon “Zadruge“ će sigurno doći do njihovog pomirenja - ističe dobro obavešten izvor blizak porodici Dragojević koji napominje da Dejanovi roditelji jedva čekaju da upoznaju Aleksandru.

Foto: Printscreen You Tube

 - Ako se dogodi da Dejan do završetka rijalitija bude sa Aleksandrom, njegovi roditelji su sigurni u to da žele da je upoznaju i sa njom provode vreme. Nakon Dalile bi prihvatili svaku devojku koja je iole normalna - ističe izvor i dodaje:

Foto: Printscreen You Tube

 

- Goran i Biljana pate što njihove dete nije tu za najveći hrišćanski praznik, ali su svesni da je preživeo i gore stvari u rijalitiju i da oni napolju ne smeju da kukaju. Najbitnije im je da se na kraju pomire sa njim i da se vrati porodici. Žele da sve bude kao pre i da se što pre sve vrati u normalu - zaključuje izvor.

Šta su mu Dragojevići spremili za ovaj veliki praznik i da li će dobiti poziv, ostaje da vidimo.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija