• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

26.04.2022

08:42

TI SI BIO PRIORITET U NAŠEM ODNOSU! Sandra Rešić zaurlala na Dejana Dragojevića

printscreen

Rijaliti

TI SI BIO PRIORITET U NAŠEM ODNOSU! Sandra Rešić zaurlala na Dejana Dragojevića

Podeli vest

Zadrugarka Sandra Rešić odličila je da Dejanu kaže sve što misli o njemu i kako se oseća nakon svega

Emisija "Pretres nedelje", izazvala je veliki haos za Crnim Stolom i doveo do velikih svađa među ukućanima.

Sadra Rešić zaratila je sa Dejanom Dragojevićem i reka sve što joj je na duši, njemu se to nije baš svidelo, pa joj je žustro odgovorio.

Foto: printscreen

- Dejan kad je rekao da ne bi izbegvao, ona sad gleda da gleda transparentno - rekao je Car.

- Ja znam šta je komunikacija... Poenta mog izlaska kad sednem napolje i na osnovu situacije, a oni ućute, to znači da pričaju o meni. Ja onda kažem Aleksandri, da je sve videla. Marko je rekao da želi svađu mene i Dalile... Dok je Rešićka imala svoje izlaganje, Marko je rekao i ona odmah uzima šolju i ode. Đedović je zaustavio Sandru da zaustavi svoje mišljenje - pričao je Dejan.

- Ti si bio moj prioritet, u našem odnosu - vikala je Sandra.

 

- Zašto su gledaoci izlasali da sam razmišljao tuđom glavom? - pitao je Dejan.

- Ti si manipulisao sa mnom, jer kad sam prestala da ti budem potrebna, napao si mene - dodala je Sandra.

Foto: printscreen

- Kad je on nju od*ebao, pomirila se sa mnom - istakao je Car.

- Nemoj da ja progovorim, ono što ti i Marko radite Milici i Mensuru.. Ja te poznajem i tvoje poglede. Aleksandra je imala priliku da vidu da je nasela na vaše. Ja sam joj rekao da Sandru nikad ne gleda u oči i da nikad ništa ne priča - govorio je Dejan.

- Marko i Sandra imaju faze da mi govore, kako znaju da je meni teško. Ja upadnem u teorije, razmišljanja inaravno da ću da ga napadnem i posvađam se sa njim. Pričaju mi, da bi se izvukle informacije. On zna sve što sam ja tebi pričao - govorila je Aleks.

- Nije znao, ti i ja smo se sklanjali. Da li sam ti rekao bilo šta loše za njega? Kad je Dejan bio nominovan, tad je počela moja i Aleksandrina komunikacija. Ona je pričala, a ja sam se nadovezivao - rekao je Đedović.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija