• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

29.04.2022

19:13

PONIŽENA JE I OMALOVAŽENA PO KO ZNA KOJI PUT Zadrugari skočili na Anđela jer je izdao prijatelja zbog Dalile!

Printscreen/You Tube

Rijaliti

PONIŽENA JE I OMALOVAŽENA PO KO ZNA KOJI PUT Zadrugari skočili na Anđela jer je izdao prijatelja zbog Dalile!

Podeli vest

Nakon puštenog snimka digla se ogromna prašina zbog Rankovićevih reči

Anđela Đuričić je poludela kad je čula kako Anđelo Ranković priča o Sandri Rešić u emisiji "Gledanje snimaka", pa je odmah skočila da mu odbrusi. Ona je smatrala da je on ponizio pevačicu tako što se ogradio od nje da bi se dodvorio Dalili Dragojević.

Foto: Printscreen/You Tube

Svađa Anđela, Dalile i Sandre Rešić

- Ti si sad jako ponizio Sandru sa ovim što si rekao. U ponedeljak si pričao lepe stvari, a sada kažeš: "Nikada nećemo biti zajedno". Ovo je najstrašnije poniženje, takvo poniženje za Sandru koja ovo nije zaslužila... Nisi video sebe! Katastrofa... - skočila je Anđela.

- Da li sam ja rekao prilikom "Pitanja gledalaca" da ni Sandra ni ja ne ostavljamo prostora i da nećemo biti zajedno. Čemu sad ovo? Sandra, da li si pomislila u bilo kom trenutku da se samo ja pitam da li ćemo biti zajedno? - pitao je Anđelo.

Foto: Printscreen/You Tube

 

- Ne, zato mi je zasmetalo kako si malopre rekao. Saslušala sam izlaganje, samo se on uzeo u obzir, kao da je on hteo, ja bih bila, nije nijednom rekao oboje nas. Samo sam to rekla - dodala je Rešićeva.

- Dalila sumnja u mene, ja njoj otklanjam sumnju u sebe, zato sam pričao o sebi, a ne o tebi - dodao je Anđelo.

Foto: Printscreen/You Tube

 

- Ovo odlazi u pravcu koji mi se ne sviđa. Ja ne planiram da ponavljam situacije iz prošle godine, ali ne sviđa mi se kako je on ovako reagovao. Ja ću zbog našeg odnosa drugarskog da sada sednem i nije bilo potrebe da ovako reaguje - rekla je Sandra.

Foto: Printscreen/You Tube

 

- Meni je ova priča smešna, znamo svi da je Sandra bila zaljubljena u Anđela, to smo komentarisali. Ne znam zašto Sandra ne bude iskrena, vidimo da je vidno neraspoložena. Ja sam u šoku šta čujem od Anđela, čak i Teodora koja je bila dobro devojka, pribojavao se šta će reći mama i ujak. Ja vidim da Anđelo želi da izbegne Sandru i da se ona povređeno oseća po ko zna koji put. Oni su bili dosta prisni, dok se ovo nije dogodilo. Dalila i Anđelo šetaju, provode po ceo dan zajedno, nema razgovora do jutarnjih časova. Svi znamo u kakvom su odnosu Sandra i Anđelo bili pre ovoga. Prošle sezone je zbog Nataše Radan prekinuto prijateljstvo sa Sandrine strane. Smatram da se oseća poniženo i omalovaženo, po ko zna koji put. Poznavajući Dalilu, naravno da će da joj smeta da provodi vreme sa njom. Treba da ustane i kaže da je povređena - pričala je Miljana.

Foto: Printscreen/You Tube

 

- Moram samo da kažem da sam ovde prošla sve i svašta, ali imam snage za još tri rijalitija i sa 30 ljudi mogu da se izborim. Anđelo bi pokušao da uđe sa mnom u priču kad je tek ušao, a tad se nismo družili i komunicirali. Ko sluša naše razgovore može da zaključi da ni mi nismo znali da ovo može da se desi i on je sam u blagom šoku. Ove pritiske koje nameću da ulazi sa mnom u priču, rekao mi je da ne treba da se pecam kad neko priča da je on meni inat. On je meni ispričao da se on prošle godine sam ugasio, a da je mogao da nastavi neke priče - rekla je Dalila.

- Mogao sam u pet različitih priča da uđem prošle godine. Možda definišemo odnos sutra, da li će biti veza ili ne, ali neće se vući dva meseca, tako da nije rijaliti priča - odbrusio je Anđelo.

- Je l' tebi Dalila ogovara po tvojoj kriterijumima? - pitala je Miljana.

Foto: Printscreen/You Tube

 

- Odgovara mi energijom i još nekim sitnicama - rekao je Anđelo.

- Mislim da je on mamu i uju pripremio da će da igra igru i sigurna sam da do kraja neće ući u vezu sa Dalilom - dodala je Kulićeva.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija