• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

04.05.2022

17:08

MAJA GA ŠUTNULA, ŽENA GA IZBACILA - Janjuš morao da se pomiri s bivšom!

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

MAJA GA ŠUTNULA, ŽENA GA IZBACILA - Janjuš morao da se pomiri s bivšom!

Podeli vest

Snašao se, a evo i kako!

Marko Janjušević Janjuš je pokupio sve simpatije publike još kada se pojavio u prvoj sezoni Zadruge, ali nažalost, nije se dugo zadržao. Kako je sam priznao, iz rijalitija je pobegao zbog Ane Korać koja ga je "zavela bujnim grudima", a pošto je oženjen, nije želeo sebe da dovede u situaciju da prevari suprugu.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Marko Janjušević Janjuš

Međutim, bivši košarkaš je ipak poklekao pred šarmom Maje Marinković sa kojom je prevario ženu, koja ga je kasnije i ostavila.

Foto: tv pink printscreen

Svađa Maje i Janjuša

Ni kao razveden čovek nije imao mira i sreće sa temperamentnom Marinkovićevom, pa je i ta veza pukla, ali je najveći problem što je bio i ostao - ženskaroš

Međutim, nakon pomirenja sa bivšom suprugom i vremena provedenog pored ćerke, Janjuš je u aktuelnoj, petoj sezoni Zadruge, pokazao da može da odoli devojkama sa bujnim grudima, pa su mnogi smatrali da je košarkaš hteo da se dokaže bivšoj ženi kako bi joj se vratio.

Foto: printscreen instagram/mali_janjus

Janjuš sa bivšom sprugom Enom

Istini za volju, bio je vrlo blizu tome da uplovi u vezu sa Sandrom Čaprić, ali je i to "prijateljstvo" puklo kada je procurio snimak na kojem se jasno vidi da je veče proveo sa Majom Marinković. Čaprićka je zbog toga pobesnela i započela rat na Instagramu, a košarkaš je ostao i bez žene, i bez ljubavnice, a samim tim i stana!

Međutim, izgleda da se prošle noći sve preokrenulo, pa kako piše "Republika.rs" Sandra i Janjuš su obnovili prijateljstvo i zakopali ratne sekire. Naime, pojavila se fotografija Sandre i Janjuša iz noćnog života, a izvor koji je poslao fotografiju otkrio je šta se sve desilo prošle noći. 

Foto: printscreen

Sandra Čaprić, pevačica

- Janjuš je došao sam, a onda su u nekom trenutku pre ponoći došli Sandra i Bane i seli sa njim. Dugo su pričali, pričali, baš su bili ozbiljni, a onda su u jednom trenutku počeli da se smeju, pa mi je jasno da su zakopali ratne sekire, odnosno da su se pomirili. Pominjali su i Maju, ali što se kaže, ispade da je Sandra ipak original, a da je Maja njen falsifikat, ono što su i pričali u rijalitiju. Bili su neko vreme zajedno, nisam video da su bili sad nešto preterano prisni Sandra i Janjuš, standardno druženje, e sad da li će doći do nečega, ne znam. Posle tipa sat vremena Bane i Sandra su otišli, a Janjuš je ostao tu sa društvom nekim - govori izvor za Republika.rs. 

Sandra Čaprić je potvrdila ove navode:

- Istina je, pomirili smo se, on je pozvao Đokića, da bi stupio u kontakt sa mnom, Bane i ja smo otišli da se vidimo sa njim, popričali smo o svemu što se desilo, stavili smo tačku na svađu i sve šta se desilo. Jedna je Sandra, original, druge su falsifikat - poručila je Sandra za Republika.rs.

Izgleda da se košarkaš ipak snašao, a da li će sa Sandrom započeti nešto više od prijateljstva ostaje nam da vidimo.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija