• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

05.05.2022

07:50

OSULA PALJUBU PO KULIĆIMA! Oglasila je Zolina majka: Sramota da jedna majka kupuje zetu prezervative

Privatna arhiva

Rijaliti

OSULA PALJUBU PO KULIĆIMA! Oglasila je Zolina majka: Sramota da jedna majka kupuje zetu prezervative

Podeli vest

Zolina majka Bosa Čolić oglasila se povodom najnovijih dešavanja u "Zadruzi" i osula žestoku paljbu po Miljani Kulić

Miljana Kulić pre nekoliko dana saznala je da je u drugom stanju sa Nenadom Macanovićem Bebicom, ona se i dalje razmišlja da li želi da rodi njegovo dete.

Foto: printscreen

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

Naime, Miljana je nekoliko puta pokušala da se zbliži sa Lazarom Čolićem Zolom, ali to se na kraju nije završilo pomirenjem.

Foto: print

Zolina majka, Bosa Čolić, oglasila se tim povodom. Ona nije želela da priča o trudnoći Kulićeve, koja je zatrudnela sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

 - Ne bih komentarisala Miljaninu trudnoću, jer nema veze sa Zolom. Njega jeste možda pogodilo to saznanje, ali ne zbog toga što je trudna, nego zbog toga što ga je to podsetilo na predhodnu trudnoću, kad je uradila kiretažu, a on je bio protivnik toga...Slušala se Marija uvek kao i sad što će. Najveći blam i bruka toga svega je što jedna majka kupuje ko*dome i daje zetu da koristi dok joj j... ćerku. To je dno dna. Što bi rekao Đedović da se obesiš na tu izjavu kad čuješ. Miljana se nikad promeniti, neće, to je jasno svima. Sve što sam rekla Zoli u pozivu iza toga stojim. Mnogo toga je dopustila sebi da vređa druge i radi morbidne stvari, dosta sam trpela - rekla je Bosa.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija