• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.05.2022

16:27

BILA SPREMNA DA MU DA SVO BOGATSTVO, SAMO DA BUDE NJEN, A ON JE POKRAO! Kristijan Golubović otvorio dušu!

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

BILA SPREMNA DA MU DA SVO BOGATSTVO, SAMO DA BUDE NJEN, A ON JE POKRAO! Kristijan Golubović otvorio dušu!

Podeli vest

Bivši rijaliti učesnik Kristijan Golubović u svojoj ispovesti ispričao je kako je starija žena, koja se bavila prostitucijom, bila spremna da svo svoje bogatstvo ostavi njemu u zamenu za njegovu ljubav

Rijaliti zvezda Kristijan Golubović je ispričao i jednu urnebesnu anegdotu, kada mu je jedna starija gospođa nudila sve što ima, samo da bude s njom.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Kristijan Golubović

- Za mnoge žene sam bio fatalan! Dođe baba od 70 godina, kaže mi: 'Biraj rolekse, biraj mercedesa, evo ti kuća u Oberkaselu, sve, samo budi moj!' Ja ne znam šta da radim, kažem joj: "Čibe, bre, baba!" - počeo je Kristijan, pa izneo informacije o toj ženi.

- Ta Helga je prvo bila prostituka 20, 30 godina, tamo u Nemačkoj je to bilo legalizovano odavno. Postala je makro, imala je svoje devojke, ubijala se žena od para! Mi je poplašimo dva-tri puta, ja je pokrao! Ja, lopuža iz Srbije, dođem, uzmem i vratim se nazad. Sad ona došlo mene da angažuje da je branim od mene koji sam je pokrao. Ja joj kažem: 'Ne brini, to su sitni lopovi. Budi dama, ti si puna k'o brod, šta te briga za jedan dijamant, 70.000 maraka, to će se sve nadoknaditi. Sad kupi u inat još veći, od 2.5 karata'. Ona kupila stvarno, pa joj mi uzeli i taj od 156.000 maraka - priča Kristijan u jednom dahu.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Kristijan Golubović

Golubović je otkrio i da li se u nekom trenutku svog života pokajao za svoje postupe, i to samo zbog majke.

- Au, majka se napatila sa mnom! Jako se napatila... To je jedina žena na svetu koja je iz Beograda do Atine, a ima 1000 kilometra, dolazila 200 puta godišnje da me vidi i da me poseti u zatvoru, da me pita kako sam, da mi donese, prinese, da odnese... Svejedno što je izvor novca bio od mene. Dosta sam joj se odužio, moja majka je jednostavno bila takva. Bila je lavica koja je svoju decu uvek čuvala i kad su oni odrasli i postali veliki lavovi i lavice, ona je nastavila dalje - zaključuje Kristijan u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miodrag

pre 1 godinu

I tako sada za prvi maj grebacina ko ce rostilj kupiti a kamioni,avioni...Mislim da ova Kristina laze toliko da je to postalo stvar folklora!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija