• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

11.05.2022

15:52

ZADRUGARKA SA POSEKOTINAMA ZAVRŠILA NA UŠIVANJU! A za sve joj je kriva Deniz Dejm kojoj je najavila TUŽBU!

printscreen

Rijaliti

ZADRUGARKA SA POSEKOTINAMA ZAVRŠILA NA UŠIVANJU! A za sve joj je kriva Deniz Dejm kojoj je najavila TUŽBU!

Podeli vest

Popularna rijaliti učesnica sa ozbiljnim posekotinama primljena je u bolnicu gde su joj lekari ušili i previli rane

Sandra Čaprić neprestano je u centru zbivanja, a nakon prepucavanja sa Majom Marinković i Markom Janjuševićem janjušem, sada je došla u sukob sa Deniz Dejm. 

Foto: printscreen

Sandra Čaprić

Deniz je juče uporedila Sandru s čapljom, a danas je Čapljićeva osula drvlje i kamenje po Deniz i zapretila joj tužbom.

A da sve bude gore, Sandra se ozbiljno posekla dok je, kako kaže, prala sudove i završila u bolnici:

- Ja stvarno ne znam što sam ja zanimljiva ovih dana ovim ljudima. Sad sam trenutno bila na ušivanju, ruka mi je u preoblemu, rasekla sam se, prala sam sudove. Pukla mi je činija po rukama, jer sam pravila picu. A pošto je ''pica'' od Deniz tražila tužbu, dobiće tužbu. Vidimo se na sudu! To jedino mogu da prokomentarišem, snimak je poslat mom advokatu. Pa nek joj pevačica čaplja peva - zaključila je Sandra Čaprić.

Foto: Instagram/printscreen

- Ja znam da smo svi izašli iz rijalitija, ali da ste se svi zakačili za Sandru Čaprić? Kakva gromada od žene. Pozdrav za Deniz Dejm, a pevačica će ti objasniti kako se peva. Pevaćeš ti na sudu - istakla je Čaprićeva.

Foto: Printscreen/Instagram

Deniz se nije uplašila...

U međuvremenu, oglasila se i Deniz, koja je poručila da se ne plaši Sandrine tužbe.

- Važi lutko, vidimo se na sudu. Već spremam stajling i parice za protivtužbu, da i ja malo zaradim o tvoje agresije i klizanja prema meni i mojim stvarima. Jedva čekam da te vidim lepotice - poručila je ona.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija