• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

11.05.2022

23:00

BEBICA NIJE U VINKLU, ZOLA ŽELI MILJANINE PARE Maja Nikolić analizirala ljubavni trougao, pa pomenula Mariju Kulić!

Private

Rijaliti

BEBICA NIJE U VINKLU, ZOLA ŽELI MILJANINE PARE Maja Nikolić analizirala ljubavni trougao, pa pomenula Mariju Kulić!

Podeli vest

Pevačica smatra da Nenad Macanović i Lazar Čolić Zola nisu pravi momci za Miljanu, koja bi trebalo da prebaci fokus sa njih na sebe.

Maja Nikolić, pevačica i rijaliti zvezda neko je ko često i bez dlake na jeziku komentariše sva aktuelna zbivanja i odnose koji vladaju u Beloj kući. Ona je gostujući u "Pitam za druga" na RED tv- komentarisala sva dešavanja u "Zadruzi", a između ostalog i o Miljani Kulić i njenim momcima, Nenadu Macanoviću Bebici i Lazaru Čoliću Zoli.

Foto: Printscreen/You Tube

- Miljana je hiperinteligentna. Ona uopšte nije glupa, treba da poradi na svom ponašanju i da sluša svoju majku koja joj najbolje misli. Ona je izabrala Bebicu zato što je provalila da je dečko kreten i da je osoba koja je idealna za rijaliti. Ona nije džabe njega izabrala, koji će da joj prašta sve i da kao Spajdermen pet puta izlazi iz rijalitija - rekla je Maja.

- Majo, da li ti koja imaš rijaliti iskustvo i dugo si prisutna na javnoj sceni, da li misliš da je Bebica sav svoj - pitao je pevačicu Panda.

Foto: Printscreen/You Tube

- Pa ja sam ti rekla da je dečko težak slučaj. Miljana sve radi zbog kadra. Ne radi to zato što je luda, a Bebica je dečko ispao iz vinkle. Miljana umire za Zolom! Zola uopšte ne misli o njoj, samo o njenim parama i kako će kad se završi rijaliti sve pare da joj spiska - rekla je Maja Nikolić.

- Sa kim bi ti više volela da vidiš Miljanu, sa Bebicom ili Zolom - pitao ju je Kendi.

- Miljani ne stoji ni jedan, ni drugi. Bebica nije karakter za nju, a Zola je promašen lik. Miljana treba da sredi sebe i da bude dobra svom sinu - rekla je Maja Nikolić.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija