• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

12.05.2022

13:17

"NJOJ NIJEDNA OPERACIJA NE BI POMOGLA"! Maja Marinković uništila Dalilu zbog njenog fizičkog izgleda! (VIDEO)

Instagram/printscreen

Rijaliti

"NJOJ NIJEDNA OPERACIJA NE BI POMOGLA"! Maja Marinković uništila Dalilu zbog njenog fizičkog izgleda! (VIDEO)

Podeli vest

Intrigantna bivša zadrugarka, Maja Marinković, godinama je u žiži interesovanja javnosti zbog svojih skandaloznih ljubavnih odnosa u rijalitiju ''Zadruga'', ali i van njega.

Publika rijalitija danima spekuliše o Majinom povratku na velelepno imanje u Šimanovcima, a ona se sada za Informer.rs i oplela po bivšem dečku Filipu Caru i Dalili Dragojević!

Foto: printscreen

Maja Mainković

- Njihov odnos je jako bolestan. Tu nema nikakve ljubavi niti sreće. Dalila je prvenstveno loš čovek koja je spremna na sve zarad marketinga. Car nju ne voli to je činjenica, ja kada bih se tamo pojavila treba mi dva i po minuta da sve stvari vratim na svoje mesto. Ali on je izašao iz moje glave me i on me zaista ne zanima - govori Maja i dodaje:

Foto: Informer

Maja i Dalila

- Dalila ni jednom operacijom na svom telu ne bi mogla da nadomesti pamet koja joj fali. Ona je prvenstveno loš čovek, njoj je duša prvljava i ono kako se ona ukaljala ne može da se opere za života.

Foto: printscreen

Maja, Janjuš i Ena

Maja očekuje poziv od Cara nakon završetka Zadruge jer kako ističe svi joj se vraćaju kao male mace. 

- Kao što sam već jednom rekla ja imam klub paćenika. Kako ko izađe iz rijalitija, zove me da se vidimo i Janjuš i Car i svi zadrugari bar da se slikaju i budu viđeni sa mnom. Onog mučenika je žena izbacila iz kuće zbog mene, i dalje ne odustaje. Kleo se svaki dan Eni da će se promeniti svi znamo zbog koga, ali očigledno mu je da sam mu ja bitnija od sopstvene krvi. Hvala dragom Bogu da sam nastavila život bez ijednog od njih jer se pokazalo da su obojica bekarakterne osobe i da im ništa nije sveto - završava Maja za Informer.rs. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija